Mennyire fáj artistának lenni?

A Mediaworks stábjának lehetősége nyílt betekinteni a Fővárosi Nagycirkusz kulisszái mögé, mielőtt szeptember 17-én, vasárnap véget ér a jelenleg futó Sztyeppe illata című előadás.

2023. 09. 16. 14:00
Fotó: Urbán Ádám
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szeptember 17-ei, 15 órakor kezdődő utolsó előadást a Mediaworks felületein élőben követhetik majd. Ennek apropóján pedig kollégáink betekintést nyerhettek az utolsó előadások egyikébe péntek délután – írta meg a borsonline.hu. 

Duo Donnert
A Duo Donnert (Donnert Ryan és Szécsényi Anna) – görkorcsolya száma a Fővárosi Nagycirkuszban 2022. szeptember 1-jén (Fotó: Bors/Knap Zoltán)

És ha már ott jártak, ki is próbálták az egyik leglátványosabb rekvizitet, a gurtnit. A mutatványt komoly szervezőmunka előzte meg, és az tette lehetővé, hogy a stáb egyik tagja újságírói karrierje előtt artistaként dolgozott, többek között a Fővárosi Nagycirkuszban is. A forgatócsoport abszolút civil tagja megdöbbenve tapasztalta, mennyire fájdalmas még a legegyszerűbb trükk kivitelezése is. Hogy hogyan is zajlott a próbafolyamat, az a borsonline.hu-n is megjelent videóból kiderül. 

 

És ne felejtsék, szeptember 17-én délután három órától még egyszer elrepíti önöket a Fővárosi Nagycirkusz a sztyeppék távoli, mégis ismerős világába

 

Kövessék online élőben az előadást!

Borítókép: Egy gurtni előadás közben (Fotó: Urbán Ádám)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.