Britney Spears ismét a csúcson: A-listás világsztárok vinnék filmre a memoárját

A pop hercegnőjeként számontartott Britney Spears csak nemrég adta ki önéletrajzi könyvét, de máris több A-listás híresség érdeklődik a megfilmesítés iránt.

Forrás: Just Jared2023. 11. 18. 20:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komoly összegeket is fizetne több híresség azért, hogy 41 éves Britney Spears életéről filmet forgathasson. Még nincs egy hónapja, hogy az énekesnő The Woman in Me című könyve megjelent, de máris bestseller lett. 

Nem kellett sokat várni arra sem, hogy a stúdiók rávessék magukat a filmes jogokra. A legfrissebb pletykák szerint több híresség is érdeklődik a könyv iránt. A The Ankler beszámolója szerint Margot Robbie, Shonda Rhimes, Reese Witherspoon és Brad Pitt is nyitott a közös munkára. Egy film jogai négymillió dollárt hozhatnának, de ha Spears részt vesz egy dokumentumfilmben, akkor akár 40 millió dollár is lehet a bevétele. 

Spearst állítólag lenyűgözték a reakciók, és valószínűleg időbe telik, mielőtt bármilyen döntést hozna.

Borítókép: Komoly dollármilliókról van szó. (Forrás: Forbes.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.