Bodrogi Gyula a születésnapján nem csak gólt lőtt +exkluzív videó

A számos díjat elnyert színészlegendát rengetegen ünnepelték április 15-én hétfőn a Nemzeti Színházban. Családja, barátai, pályatársai köszöntését fogadta a színpadon, miközben gólt lőtt a Fradi kapusának, erdőben vadászott a fáradhatatlan Bodrogi Gyula. Mutatjuk, milyen volt a hangulat, és azt is, ki mit üzen a művésznek! Gyuszi bácsi stábunkkal kivételt tett, csak nekünk nyilatkozott!

2024. 04. 17. 9:30
Bodrogi Gyula
Süsüt, a sárkányt is megidézték az ünnepségen. Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gyerekkoromban Kárpátalján a régi magyar filmeket néztük Törőcsik Marival, Bodrogi Gyulával. Annyi derűt és melegséget adott és ad most is a nézőknek, hogy ilyen értelemben is egyedülálló színésznek tartom – mondta a műsor után Vidnyánszky Attila. A Nemzeti Színház igazgatója azt is elárulta, mindig szeretett volna Gyuszi bácsival dolgozni, ezért nagyon hálás volt, amikor a Nemzetibe érkezett, hiszen a híres színész ekkor már a társulat tagja volt.

Bodrogi Gyula
A Budapesti Operettszínház tánccal készült Bodrogi Gyulának születésnapján. Fotó: Kurucz Árpád

– Nekem minden meglepetés volt – mondta Bodrogi Gyula, aki csak lapunknak nyilatkozott. 

A gálaesten megidézték Süsüt, a sárkányt, a Fradi kapusa, is színpadra állt. Mutatjuk, milyen volt a hangulat!

Vágta: L. Szabó Fruzsina

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.