Zalatnay Cini beismerte, miért vették el tőle a jogosítványát

Az énekesnőnek már többször is meggyűlt a baja rendőrséggel, de a tavalyi esetet egy igazán fájdalmas tanulóleckének tartja.

MAGYAR NEMZET
2023. 04. 12. 9:21
Zalatnay Sarolta
Budapest, 2016. szeptember 14. Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még 2022-ben egy közúti ellenőrzés során intették le a rendőrök az énekesnőt Budapesten. Az egyenruhások nem tettek kivételt és a zéró tolerancia elvét követve arra kérték  Zalatnay Cinit, hogy fújjon bele a műszerbe – idézte fel az esetet a Borsonline.

Az ellenőrzésből kiderült, hogy 

az énekesnő alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült, így a rendőrök azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

„Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat” – mondta Zalatnay Cini, majd hozzátette, hogy eszébe sem jutott, hogy kibúvót keressen. 

Az énekesnő elmesélte, hogy az eljárás alatt végig kedvesen bánt vele a rendőr. Véleménye szerint mindig az egyenes út a legrövidebb.

Az eredeti cikk a Borsonline oldalán olvasható.

Borítókép: Zalatnay Sarolta (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.