időjárás 15°C Irén , Írisz 2023. március 25.
logo

Sikeresen megműtötték Gulácsi Pétert Innsbruckban

Magyar Nemzet
2022.10.10. 18:21 2022.10.10. 18:30
Sikeresen megműtötték Gulácsi Pétert Innsbruckban

Gulácsi Péter, az RB Leipzig válogatott kapusa a múlt héten sérült meg, elszakadt a keresztszalagja, és hétfőn a közösségi oldalán adta hírül, hogy jól sikerült az operációja.

Ártalmatlan helyzet volt, seni sem támadta meg, egy passzba sérült bele. Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusát a 13. percben le kellett cserélni a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Hordágyon kellett levinni, és a klub másnap közleményben tudtatta, hogy a kapusnak elszakadt az egyik térdszalagja, és vasárnap Ausztriában megműtik.

 

 

Ez megtörtént, és Gulácsi Péter a közösségi oldalán tudatta, hogy az operáció megtörtént, és sikeres is volt.

„Tegnap sikeres műtétem volt Innsbruckban. Nagyon szépen köszönöm, prof. Dr. Finknek, a Hochrum magánklinikának és sz RB Leipzignek a lehető legjobb kezelésért. Most már teljesen a gyógyulásomra koncentrálok, és mindent meg fogok tenni, hogy mielőbb visszakerüljek a csapatba. Természetesen ez egy nehéz pillanat a karrierem során, de hiszem, hogy van benne lehetőség is. Keményen fogok dolgozni minden nap, hogy még jobban és erősebben térjek vissza. A feleségem, a gyermekeim, a családom, a barátaim és mindenki támogatásával biztos vagyok benne, hogy nekem is menni fog. Köszönöm a sok biztató üzenetet, ami eljutott hozzám, és a csapatomnak is, ők mindig mellettem állnak, és ez sokat jelent nekem! Várok mindenkit hamarosan újra a stadionban!” – írta Gulácsi Péter.

Borítókép: Gulácsi Péter erősebben akar visszatérni (Fotó: Hannibal Hanschke)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.