Fordulat Laidouni ügyében: két topligás csapattal tárgyal a Fradi

A Csakfoci.hu értesülései szerint célegyenesbe érkezhetnek a tárgyalások Aissa Laidouniról a Ferencváros és a labdarúgó iránt érdeklődő klubok között. S két topbajnokság csapata is kitartóan érdeklődik a világbajnokságon a tunéziai válogatottban remek teljesítményt nyújtó Laidouni iránt.

Magyar Nemzet
2023. 01. 23. 8:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetekben több csapattal is hírbe hozták Aissa Laidounit, a Ferencváros légiósát. A Csakfoci.hu értesülései szerint azonban mostanra tisztult a kép, úgy tudja, a Fradi két klubbal tárgyal komolyan a játékos eladásáról. Az egyik egy nagy múltú spanyol egyesület, míg a másik egy német élcsapat, amelyik akár a BL-indulásért is harcban lehet tavasszal. Bármelyik klub is lesz a befutó, a zöld-fehérek komoly üzletet hozhatnak tető alá: a közösen elért szakmai sikerek mellett hét-, nyolcszoros haszonnal értékesíthetik Laidounit, aki 2020 nyarán közel 600 ezer euróért érkezett az Üllői útra a román Voluntaritól.

Németországban a Kicker csütörtökön konkrétan megnevezte a Herthát, amely leigazolná Laidounit, ám a berliniek messze vannak a BL-indulástól, hiszen a 17. helyen állnak a tabellán...

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke múlt pénteken a következőket nyilatkozta a Kossuth rádióban:

– Egyelőre olyan ajánlat nem érkezett rá, amit a klubnak komolyan fontolóra kellene vennie. Én annak a híve vagyok, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjük el, és emellett több érvet is fel tudok sorakoztatni. Egy játékosnak az a vágya, hogy egy topbajnokságban játsszon, és ha mi ennek az útjába állunk, akkor marad benne egy tüske, hiszen az álommunkájától fosztjuk meg. Másodsorban a jövőbeni igazolásokat is megnehezítheti egy ilyen döntés, hiszen kevésbé akarnak majd olyan játékosok idejönni, akiknek még az a tervük, hogy kipróbálják magukat egy nálunk egyelőre nagyobb csapatban. Végül ott van a pénz. Egy esélyként kell erre tekinteni, hiszen a komoly bevételből tudunk majd akár több ugyanolyan komoly vagy komoly potenciállal rendelkező játékost hozni, amivel megduplázzuk a lehetőségeket, és ebből újabb és újabb fejlődési hullámokat lehet generálni. Ne felejtsük el, hogy Aissa néhány százezer euróért érkezett, és miközben remek játékkal nagy sikerekhez segített bennünket, most akár több millió euróért távozhat!

Vagyis, ha igazak a Csakfoci.hu értesülései, akkor az elmúlt hét végén történhetett váratlan fordulat és jelentős előrelépés Laidouni ügyében. Ami több, mint találgatás. 

Borítókép: Laidouni a Plzen elleni edzőmeccsen az FTC mezében a zöld-fehérek spanyolországi edzőtáborában (Fotó: Fradi.hu/Molnár Ádám)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.