Willi Orbán különleges módon üzent a csapattársainak + videó

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Szerbia ellen vív fontos Eb-selejtezőt. Marco Rossi kénytelen nélkülözni egyik kulcsemberét: Willi Orbán térdsérüléséből lábadozik, még a novemberi meccsekre sem biztos, hogy visszatérhet. Az RB Leipzig védője különleges módon üzent a meccs előtt, az OrigoSport stábja éppen Willi Orbán édesapjával forgatott, amikor a futballista telefonon jelentkezett.

2023. 10. 13. 20:50
Willi Orbán, Dusan Vlahovics, Nebojsa Vignjevics, Magyarország, Szerbia, Eb-selejtező
FBL-EURO-2024-QUALIFIER-SRB-HUN Serbia's forward #18 Dusan Vlahovic (R) fights for the ball with Hungary's defender #6 Willi Orban during the UEFA Euro 2024 Group G qualification football match between Serbia and Hungary, at the "Rajko Mitic" Stadium in Belgrade on September 7, 2023. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP) Fotó: Europress/AFP/Andrej Isakovic
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

immár öt éve alapembere a magyar labdarúgó-válogatottnak. A következő két Eb-selejtezőt, Szerbia és Litvánia ellen azonban biztosan nélküle vívja meg csapata, ugyanis az RB Leipzig védője térdsérülés után lábadozik. Willi Orbán természetesen szívesen játszott volna az októberi válogatottmeccseken, de bízik benne, hogy nélküle is jól szerepel a nemzeti csapat.

Kalmár Zsolt Willi Orbán Szalai Attila
Willi Orbán bízik a társaiban (Fotó: Mirkó István)

– Hiszek a csapatban, nagyon erős együttesünk van és kiváló, különleges közönségünk. Nincs kétségem, jól fogunk játszani. Bízom a szövetségi kapitányban is, jó munkát végez. Szívesen pályára léptem volna, de most el kell fogadnom, hogy nem tudok. Kicsit még türelmesnek kell lennem, de egyre stabilabb a térdem – fogalmazott Willi Orbán telefonon keresztül az OrigoSportnak, amelynek stábja éppen akkor forgatott a futballista édesapjával, Orbán Vilmossal, amikor a hátvéd is beszélni akart vele.

Orbán Vilmos a videóban beszél a magyar válogatott futballista gyerekkoráról, a tudatos táplálkozásról, és annak hátteréről is, hogy miként döntött fia a német helyett a magyar nemzeti csapat mellett.

Borítókép: Willi Orbán ezúttal nem játszhat a szerbek ellen (Fotó: Europress/AFP/Andrej Isakovic)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.