Vicces pillanatok a kő-papír-ollótól a darazsak támadásáig

Furcsa pillanatokból idén sem volt hiány az európai topligákban, a Magyar Nemzet szombat reggel már megjelentetett belőlük egy összeállítást. Az Origó kilépett a futball világából, és más sportágból is összeszedte a legviccesebb pillanatokat 2023-ból.

2023. 12. 31. 8:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közeledik az év vége, ilyenkor pedig következik az évnek azon része, amikor már nincs más dolgunk, mint összegyűjteni az elmúlt 12 hónap vicces jeleneteit, hogy a lehető legjobb hangulatban búcsúzhassunk 2023-tól. A Magyar Nemzet is összeszedett vicces jeleneteket a hamarosan elmúló esztendőből, amelyeken már akkor is jól szórakoztunk, amikor megtörténtek, és az Origó is megtette ugyanezt. Utóbbiban láthatjuk többek között a világ legostobább tizenegyesét, a tolvaj kutyát, és kő-papír-ollóját vagy éppen a darázstámadást egy világbajnokságon. Az Origó összeállítását ide kattintva nézheti meg, jó szórakozást!

Borítókép: Az elhíresült kő-papír-olló Szoboszlai Dominik és Sallai Roland előadásában (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.