„Isten mindent lát” – a Real Madrid sztárjának kárörvendő üzenete a játékvezetőnek

Nehezen, de legyűrte a Real Madrid 1-0-ra hazai pályán a Sevillát a La Liga 26. fordulójában, ám az indulatok vasárnap óta sem csillapodtak: Toni Kroos, aki a pályán üvöltözött a játékvezetővel, utólag, immáron lehiggadva is kemény szavakkal kritizálta a bíró teljesítményét. „Isten mindent lát” – üzente sejtelmesen a Real Madrid világbajnok sztárja.

2024. 02. 28. 11:11
LaLiga - Real Madrid vs Sevilla FC
epa11181414 Real Madrid's Toni Kroos reacts after receiving a yellow card during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Sevilla FC in Madrid, Spain, 25 February 2024. EPA/Ballesteros Fotó: Ballesteros
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

bombagóljával nyerte meg a gyengélkedő Sevilla elleni rangadót a La Ligában éllovas Real Madrid. Simább is lehetett volna a meccs, ám a királyi gárda korai gólját érvénytelenítették, és több játékvezetői ítéletet is kifogásoltak a madridiak a meccsen. például egy ízben tőle szokatlan módon üvöltözött a játékvezetővel, amiért sárga lapot is kapott. Az általában jéghideg németet volt csapattársának, a sevillai Sergio Ramosnak kellett lefognia.

LaLiga - Real Madrid vs Sevilla FC
A Real Madrid sztárja nem volt kibékülve a játékvezető ítéleteivel. Fotó: EPA/Ballesteros

Kroos – aludva egyet-kettőt a történtekre – sem lett sokkal nyugodtabb, a Marca idézte a kemény szavait, amelyekkel élesen bírálta a játékvezetőt, Isidro Diaz de Merát, aki egyébként megsérült a meccsen, így egy idő után a tartalékbíró állt be a helyére.

 

Ha Kroos és Ancelotti lapot kap, ott valami nem stimmel

– Nem szeretek a játékvezetőkkel foglalkozni, általában nem is teszek ilyet, de ami sok, az sok – fogalmazott Kroos. – Az egész első félidőben olyanokat fújt be ellenünk, amik nem is voltak szabálytalanságok. Ellenem lefújt egy olyan esetet, amikor egy méterre voltam az ellenféltől. Ez őrültség volt. Láttam, hogy a srác csak össze akart ütközni velem, ezért eltávolodtam tőle, nem is értem hozzá, de a játékvezetőt ez nem érdekelte. Isten azonban mindent lát, aztán a bíró megsérült.

A német válogatottba visszatérő Kroos tehát ironikusan isteni büntetésnek tartja a bíró sérülését, majd megjegyezte: – A tartalék játékvezető sokkal jobb volt, ő jó munkát végzett. Valahol azt olvastam, hogy ha egy meccsen Toni Kroos és Carlo Ancelotti is sárga lapot kap reklamálásért, akkor ott valami nincsen rendben.

 

Borítókép: Toni Kroos magából kikelve dühöngött a Sevilla ellen (Fotó: EPA/Ballesteros)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.