Messi és Suárez egymásra licitáltak az éjjel, kiütés lett a vége + videó

Megszerezte az első góljait az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) Luis Suárez, aki kétszer is beköszönt az Inter Miami színeiben, akárcsak a csapattársa, Lionel Messi, a végeredmény pedig 5-0-s kiütés lett az Orlando ellen az éjjel. Itthoni idő szerint vasárnapra virradóra a liga két magyar futballistája, Gazdag Dániel és Sallói Dániel is egymásnak feszültek.

2024. 03. 03. 10:39
MLS - LA Galaxy vs. Inter Miami
epa11181798 Inter Miami midfielder Lionel Messi reacts during the first half of the Major League Soccer (MLS) match between LA Galaxy and Inter Miami at Dignity Health Sports Park in Los Angeles, California, USA, 25 February 2024. EPA/ALLISON DINNER Fotó: ALLISON DINNER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Inter Miami az idénybeli harmadik meccsén lépett pályára az MLS-ben az Orlando ellen, és hazai pályán 5-0-s győzelmet aratott. A siker két főszereplője és Luis Suárez voltak, mindketten két gólt szereztek, de az egymásra licitálást az uruguayi nyerte meg, aki mellé még két gólpasszt is kiosztott a meccsen.

MLS - Inter Miami vs Real Salt Lake
Luis Suárez megszerezte az első góljait az MLS-ben (Fotó: EPA/Cristobal Herrera-Ulashkevich)

Suárez a mostani idényre csatlakozott az Inter Miamihoz, az első két bajnokin nem volt eredményes, így most szerezte meg az első góljait az MLS-ben. Olyanra legutóbb 2020 augusztusában volt példa, hogy Messi és Suárez is gólt szerzett egy tétmeccsen csapattársakként, akkor még a Barcelona színeiben a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen találtak be mindketten egyszer-egyszer.

Messi és Suárez duplája:

A Miami nagy formában kezdte a bajnokságot, három meccs után veretlen, 7 pontot szerzett és 8-1-es a gólaránya.

Döntetlen a magyar rangadón

Az MLS két magyar válogatott játékosának csapata, a Sporting Kansas City és a Philadelphia Union egymás ellen lépett pályára. Az 1-1-es döntetlennel végződő találkozón Sallói Dániel a 87. percig volt a pályán, míg a vendégeknél a félidőben állt be csereként. Gólt ezúttal egyik magyar játékos sem szerzett, Gazdag az első fordulóban már betalált egyszer.

Borítókép: Messi vezérletével szárnyal az Inter Mimai (Fotó: EPA/Allison Dinner)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.