Náci tisztelgés: a Jobbikra hárítja a felelősséget Márki-Zay és Karácsony + videó

Szerintük a Jobbik már borzasztó terheket rakott le, s most már a baloldali összefogás részese.

Magyar Nemzet
2022. 03. 16. 22:44
KARÁCSONY Gergely; MÁRKI-ZAY Péter
Budapest, 2021. október 8. Karácsony Gergely fõpolgármester (j) és Márki-Zay Péter, Hódmezõvásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke sajtótájékoztatót tart az Országház elõtt 2021. október 8-án. Karácsony Gergely visszalép az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folytatott versenybõl. Az MSZP, a Párbeszéd és az LMP által indított politikus közölte: arra kéri támogatóit, hogy az elõválasztás második fordulójában Márki-Zay Péterre szavazzanak. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán Forrás: Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter kézfogása azt követően, hogy a főpolgármester bejelentette: visszalép az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folytatott versenyből és arra kéri támogatóit, hogy az előválasztás második fordulójában a hódmezővásárhelyi polgűrmesterre szavazzanak. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbiknak kell eldöntenie, hogy Z. Kárpát Dánielnek van-e helye az ellenzék közös listáján

- mondta Márki-Zay Péter a Mediaworks Hírcentrumnak szerdán Vácon. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint az a felvétel, amin Z. Kárpát Dániel náci karlendítése látható, régen készült. Szerinte a jobbikos politikustól kell megkérdezni, hogy régen antiszemita volt-e.

Karácsony Gergely főpolgármester szintén mentegette a Jobbik alelnökét, szerinte a Jobbik borzasztó terheket rakott le annak érdekében, hogy az ellenzéki összefogás részese legyen.

Borítókép: Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.