Szaltózó rendőrhajó, csajozó Magyar Péter, gyilkos migránsok – ezek voltak a hét videói

A Magyar Nemzet heti összeállítása.

2024. 08. 10. 5:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Társkereséssé degradálja a politikát Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke. Most „beizzított” tánccal igyekezett közelebb kerülni egy hölgyhöz az elit környéken található szórakozóhelyen rendezett buliban, ám csak félig guggolt le az általa kiszemelt hölgy elé, és elmaradt a négykézláb mászkálás is.

 

Akkora sebességgel hajtott bele egy rendőrségi hajó egy tiszai kompnál kifeszített drótkötélbe, hogy megpördült és elsüllyedt Tokaj közelében. 

– Ha robbanótestnek tűnő tárgyat találunk, ne nyúljunk hozzá, hívjuk a rendőrséget! – figyelmeztetett a honvédség. Azért kell különösen vigyázni, mert a robbanótestek borotvaéles szélű repeszekre szakadhatnak szét, amelyek olyan sebességgel haladnak a robbanás hatására, hogy akár egy könnyebb páncélozott járművet is át tudnak ütni.

 

Külföld

 

Az orosz védelmi tárca közleménye szerint a kedd reggeli órákban a 22. ukrán gépesített dandár nagyjából háromszáz fős alakulata 11 harckocsi és húsz páncélozott jármű támogatásával megtámadta az orosz határt a kurszki Nyikolajevo-Darino és Olesnya térségében.

Meghalt egy férfi, akit afrikai migránsok támadtak meg Spanyolországban. Azért  támadtak a férfira, hogy ellopják a telefonját. 

 

 

Egy 2023-as videón Tomi Saint James drag queen táncol a minnesotai állam parlamentjének otthont adó épület rotundájában. Ez a botrány Kamala Harris demokrata alelnökjelöltjének, Tim Walz kormányzónak a nevéhez fűződik, mivel ő az állam parlamentjének vezetője.

 

@mnalphanews

A drag queen performs in the Minnesota Capitol for "Trans Day of Visibility."

♬ original sound - Alpha News

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Hír TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.