Habóczki Máté a Petőfi rádió műsorában

A nemrég nagy megújuláson átesett Petőfi rádió reggeli sávjában a veszprémi születésű Habóczki Máté várja a hallgatókat.

Forrás: veol.hu2023. 10. 13. 10:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatal műsorvezető gyerekként a Pannon Várszínházban játszott, Veszprémben érettségizett, majd a színészet felé vette az irányt. A színiakadémia után Székesfehérváron, és a Veszprémi Petőfi Színházban is bemutatkozott. Mindezek mellett a média világa is mindig érdekelte, ezért évekkel ezelőtt bemutatkozott ezen a pályán is. Habóczki a rádiós karrierjét az egykori Méz Rádióban kezdte, majd a ranglétrát végig járva jutott el az országos frekvenciával bíró Petőfi rádióig. A másféle szakmai út közben a színészi pályát sem hagyta el, az egyik legnézettebb kereskedelmi csatorna saját sorozatában is feltűnt hosszabb időre a képernyőn.

Habóczki Máté (Forrás: Petőfi rádió)

A fiatal műsorvezetőről köztudott, hogy a zene is a mindennapjai része, hiszen nemcsak műsorvezetőként vagy egy zenei tematikájú rádióban foglalkozik muzsikával, de szeret zongorázni, gitározni vagy bármilyen egyéb hangszert kipróbálni – írta a veol.hu

A megújult Petőfi rádióban Habóczki Máté minden hétköznap reggel 6 órától 11 óráig hallható a rádió frekvenciáján.

Borítókép: Habóczki Máté várja a Petőfi rádió hallgatóit (Forrás: Petőfi rádió)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.