Evés nélkül is érezhetők, sőt élvezhetők az ételek ízét a legújabb japán csodakütyü, a Norimaki szintetizátor segítségével, amely mesterségesen állítja elő az öt alapízt. A savanyúért a citromsav, a keserűért a magnézium-klorid, az édesért a glicerin felelős, míg a sósat a nátrium-klorid, az umamit pedig a nátrium-glutamát, azaz az ízfokozó tartalmazza. Ez utóbbi megosztó, az élelmiszergyártók gyakran trükköznek vele, ugyanis ennek köszönhető, hogy a természetessel ellentétben az ennivalót még zamatosabbnak érezzük. Mellékhatása az a mérhetetlen szomjúság, amelyet egy-egy bizonytalan eredetű ázsiai, főként kínai étel, illetve felvágottak, hústermékek, zacskós levesek elfogyasztása után tapasztalunk. Ebből látszik, hogy a Norimaki alkotói a legapróbb részletekre is figyeltek.

Az örömhír a fiatalokhoz is elér
A Z generáció tagjai visszataláltak a templomba.