Szinte még meg se száradt a tinta a diplomámon, mikor elindult a rádióban A Szabó család. Anyámmal hallgattuk az első adást, szokás szerint a konyhában főzött, én meg a hokedlin ülve meséltem, hogy mi volt az üzemben. Meg se tudtunk mukkanni, mikor véget ért. Hiszen ez rólunk szól! Az angyalföldiekről, vagy ahogy mi mondtuk akkoriban: a földi angyalokról. A prolikról. Szabó bácsi szövőgyári gépmester volt, aki épp akkor ment nyugdíjba. Komolyan mondom, mintha apámat hallottam volna. Mifelénk nagy dolog volt, hogy kijártam estin az egyetemet, üzemmérnök lett belőlem, de azért engem ne urazzon senki. Ugyanaz a Tóth Jóska vagyok, aki azelőtt.
Marokkó: több mint egy egyszerű konyha
Az arab ország páratlanul érdekes gasztronómiája olyan élményt nyújt az oda ellátogatóknak, amit soha nem felejtenek el