időjárás 6°C Andor , András 2023. november 30.
logo

Pankotai Lili az RTL-ben lázítja a magyar fiatalokat

Csépányi Balázs
2023.09.25. 16:44 2023.09.25. 16:50
Pankotai Lili az RTL-ben lázítja a magyar fiatalokat

Nagy Ervin szavai termékeny talajra hulltak.

Pankotai Lili friss TASZ-díjas hergelő, ezúttal a RTL Reggeli című műsorában mutatta meg, hogy mi is a valódi célja. Dehogy érdekli őt a magyar oktatás színvonala, magasról tesz a tanárokra. A valódi cél a káosz és anarchia. Olvassák, mit nyilatkozott a műsorban a diáklány:

„Az, hogy a tanévkezdés előtt egy nappal ideiglenes órarendeket adnak, mert nem lehet tudni, milyen tanári állások betöltetlenek, egy nyugati országban önmagában elég lenne ahhoz, hogy lángoljon a főváros”.

Akinek esetleg ismerősen csengenek ezek a lázító, veszélyes gondolatok, az nem téved. Nem olyan régen Levegőt! címmel szervezett országos tüntetést a státustörvény ellen két mozgalom – a NoÁr és a Tanítanék.  A 24.hu megkérdezte a tüntetésen résztvevőktől, mit gondolnak az eddigi eredményekről, mi a véleményük a rendőrökkel kialakult konfrontációkról.

Nagy Ervin színművész a tettlegességig fajuló tüntetésekről a következőket mondta:

„Szerintem jogos. Amikor az ember a kétségbeesését nem tudja hogyan levezetni, ez kitör néha a fizikai erőszakban. Nem jónak tartom, de jogosnak. Azt nem lehet elvárni, hogy valakit állandóan sakkban tartanak, lehetetlen helyzetben tartanak, és ő majd kulturált válaszokat fog adni. Párizsban már égne az egész város. Ahhoz képest szerintem a magyar diákok rendkívül kulturáltak, hogy mi történik velük és a jövőjükkel.” 

Úgy látszik a baloldali színész szavai termékeny talajra hulltak. Pankotai papagájként ismételte el ezeket az erőszakra buzdító, ördögtől való gondolatokat. 

Az erőszak nem pálya! Eddig és ne tovább!

Borítókép: Pankotai Lili a májusi budapesti diáktüntetésen (Fotó: Havran Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.