idezojelek

Pottyondy Edina nagyon csúnyán belerondított az ünnepbe

Ezeknek semmi sem szent!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Csodálatos ünnepre készül Magyarország. Ma ünnepeljük az államalapításunkat, ilyenkor mi, magyarok egymás szemébe nézünk és büszkén mondjuk, hogy boldog születésnapot, Magyarország! 

Azonban vannak, akik másképp gondolnak erre az ünnepre. Ilyen a baloldali YouTube-celebvilág leghangosabb és egyben legirritálóbb figurája, Pottyondy Edina is. Ő az, aki rendszeresen fröcsögve osztja ki a kormányt és természetesen mindenkit, aki csak egy jó szót is szól Orbánékról. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pottyondy természetesen a tőle megszokott arroganciával, pökhendi stílusban belerondított a mostani ünnepbe is:

„Vasúti szárnyvonalakat zárnak be és falusi postákat, minden rohad és leépül, Kínától kuncsorogunk hitelért. És miközben a nép gigantikus megszorításokat szenved el, a miniszterelnök vejétől 600 milliárdért vesz az ország túlárazott irodaházakat, és 400 milliárdos hitelt adunk Észak-Macedóniának. Padlássöprés. Keserű születésnapra készül Magyarország. De biztos nagyon látványos lesz a tűzijáték.”

Ez Pottyondy Edina ünnepi üzenete. Felháborító! 

Gajdics Ottó tegnapi remek vezércikkéből érdemes felidézni egy mondatot, ami nagyon is illik erre a helyzetre: Mit ünnepeljünk augusztus huszadikán azokkal, akiknek hazájuk nincs, csak lakcímük?

Az egyfolytában gyűlölködő baloldali influenszer korábban a következőket állította magáról és kirohanásairól:

„[…] Egész pontosan soha egy fillért nem kaptam sem Facebook-posztért, sem a politikai véleményemért semmilyen megrendelőtől. A gyanúsítgatás, a ki nem mondott vádaskodás viszont nagyon ismerős. […] ”

No komment...

Egy biztos: teljesen mindegy, hogy a mostani ünnepi fröcsögésért kapott vagy nem kapott jutalmat az internet vicsorgó démona, gusztustalan volt így is, úgy is. Mi csak annyit szerettünk volna kérni, az ilyen Pottyondy-féle energiavámpír balos károgóktól, hogy legalább az ünnepeinket tartsák tiszteletben. Ezt sem sikerült betartani. 

Szégyen!

Borítókép: Pottyondy Edina (Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Ráég Amerikára Guantánamo

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.