idezojelek

Havas Henrik elszabadult, Milák Kristófot is betámadta, nem tud leállni

„Tanár úr", miért?

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizynek eheti jegyzetét egy bocsánatkéréssel kell kezdenie. Történt ugyanis, hogy a múlt vasárnapi írásában Havas Henrikkel foglalkozott és megfogadta magában, hogy nem törődik a „Tanár úr” vérlázító megnyilvánulásaival, nem biztosít felületet a parttalan és indokolatlan kirohanásainak. Azért tett kivételt, mert a pökhendi, nagyképű, pikírt megjegyzéseiről és főként Fidesz-fóbiájáról ismert megmondóember odáig merészkedett, hogy felvázolt egy összeesküvés-elméletet a botrányos algériai bokszoló szerepeltetésével kapcsolatban:

[…] az oroszok a pénzükkel kézben tartják a nemzetközi szövetséget […] abszolút nem véletlen, hogy ők, mármint az IBF tiltotta el az algériai Helifet, de mivel az olimpiai ökölvívóversenyek rendezését elvonták tőlük, ezért a rendező Nemzetközi Olimpiai Bizottság tartva magát az előírásokhoz, engedélyezte az indulását. El is indult 66 kilóban az algériai, és a fél világ iszonyodva nézte, hogyan üti ki olasz ellenfelét. Az oroszok elérték, amit akartak. […] Ebben az egész őrületben egyedül Hámori Lucát sajnálom. Nem azért, mert kikapott, hiszen az benne van a versenyben, de amit műveltek vele, elsősorban a Fidesz-médiában, az egy katasztrófa.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erre a bejegyzésre muszáj volt reagálni. Félix úgy volt vele, hogy meg kell mutatni az olvasóknak, hogy Havas milyen körmönfontan, ravaszul akarja befolyásolni a közvéleményt. Azonban közben az élet úgy hozta, hogy Havas ismét kimutatta a foga fehérjét, ezúttal friss olimpiai bajnokunkat, büszkeségünket, Milák Kristófot tette fel a céltáblájára. Tehát elnézést az olvasoktól, de Félixnek erre is riposztoznia kell, nincs mese. Idézzük fel mi is történt:

– Van egy olimpiai bajnokunk, világcsúcstartónk, és nem tudunk róla semmit, mert elzárkózik és rejtélyeskedik – mondta a Frisshírek podcastben Havas Henrik, aki Serényi Péter sportújságíróval Milák Kristófról is beszélgetett. A Mandiner beszámolója szerint Havas megkérdezte Serényitől:
– Normális ez a gyerek szerinted?
Serényi erre azt felelte: szerinte a szó szoros értelmében véve nem az. – Nem normális. Most már azt is mondják rá, hogy autista. Hogy ez így van-e vagy sem, azt orvosokra bíznám, hogy állapítsák meg – mondta okoskodva.

Havas és Serényi úgy viselkedett ebben a műsorban, mint az egykori Muppet-show két páholyból fröcsögő, mindenkit kifigurázó öregje, Waldorf és Statler

Forrás: Facebook

Azzal a különbséggel, hogy ők legalább humorosak voltak, míg Havasékból árad a gyűlölet és a nagyképűség. 

Forrás: Képernyőkép

Hogy jönnek ahhoz a fotelhuszárok, hogy egy immár kétszeres olimpiai bajnokot gyakorlatilag orvosi esetnek minősítsenek, csupán azért, mert nem szeret nyilatkozni a sajtónak? 

Felháborító!

– Ennek a mostanra már gyakorlattá váló gyűlölködésnek gátat kell szabni, mert így bárkit be lehet szennyezni, bárkit meg lehet gyanúsítani bűntetlenül. Immár sokadszorra teszem fel ezt a kérdést magamban, hogy „Tanár úr”, miért? Mi szükség van erre? – gondolta magában felháborodva Felhévizy, majd leült a tévé elé és megnézte Milák káprázatos döntőjét, mert nem tud betelni vele.

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Ráég Amerikára Guantánamo

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A krikett nem csak játék

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.