Az év védésével mentett pontot a Honvéd + videó

A Kisvárda után a Puskás Akadémia is gól nélküli döntetlent játszott a labdarúgó NB I 22. fordulójában, így a Fradi lehet a hétvége nyertese, ha szombat este a papírformának megfelelően legyőzi a Gyirmótot. A hazai kispestiek jobban játszottak, de a mérkőzés legnagyobb helyzete a Puskás Akadémia előtt adódott, Szappanos hatalmas bravúrral hárított.

Magyar Nemzet
2022. 02. 26. 18:51
null
Budapest 20210731 Labdarúgás 2021 OTP Bank Liga Honvéd Debrecen DVSC Fotó Dömötör CSaba Nemzeti Sport Szappanos Péter Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A videó mindent elárul. Nagy Zsolt, ha nem is tökéletesen, de jól rúgta kapura a Baráthon megpattant labdát. Szappanos Péter elképesztő bravúrral hárított. Ha nem is az idény, de eddig mindenképpen az év védése.

Az első félidőben a vendégektől Corbunak is volt egy helyzete, a második félidő aztán egyértelműen a Honvédé volt, Batik be is talált, de nem adták meg a gólját. Ez alapján inkább a Puskás Akadémia örülhet a 0-0-s döntetlennek.

A felcsútiak két vereség után szereztek pontot, de aligha boldogok vele, mert a Ferencváros szombat este növelheti az előnyét, ha a papírformának megfelelően legyőzi a Gyirmótot.

NB I, 22. forduló:

Péntek:

Paks–Fehérvár 3-2 (1-2), gólszerzők: Haraszti (19.), Ádám (84.), Lenzsér (90+4.), ill. Zulj (3.), Dárdai (13.)

Szombat:

ZTE–Kisvárda 0-0

Bp. Honvéd–Puskás Akadémia 0-0

Ferencváros–Gyirmót 19.30

Vasárnap:

Újpest–Mezőkövesd 14.30

Debrecen–MTK 17.00

Borítókép: Szappanos Péter biztos pont a Honvédban

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.