Messi alig debütált, de máris megütheti a bokáját

Lionel Messi az észak-amerikai profi ligában való bemutatkozásán a kispadról beszállva góllal járult hozzá az Inter Miami New York Red Bulls felett aratott 2-0-s győzelméhez. Az argentin spíler egy mulasztással azonban bajba sodorhatta magát.

Magyar Nemzet
2023. 08. 28. 19:05
Inter Miami CF v New York Red Bulls Lionel Messi
HARRISON, NEW JERSEY - AUGUST 26: Inter Miami forward Lionel Messi #10 looks on against the New York Red Bulls during their match at Red Bull Arena on August 26, 2023 in Harrison, New Jersey. Al Bello/Getty Images/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP/Al Bello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kupameccsek után szombaton jött el a nagy nap, vagyis az MLS-ben való bemutatkozásának napja. Az addig a Keleti Konferencia tabellájának utolsó helyén szerénykedő Inter Miami a világbajnok futballista megérkezése óta új erőre kapott, megnyerte a Ligák Kupáját, most pedig a bajnokságban is diadalmaskodott – május óta először.

Messi csereként beállva állította be a 2-0-s végeredményt a New York Red Bull elleni mérkőzésen, majd a társaival és a szurkolókkal ünnepelt, a lefújás után viszont egy fontos dolgot elmulasztott. A német Bild lap arról számolt be, hogy az argentin klasszis elmulasztott megjelenni az újságírók előtt, egy interjút sem adott, pedig ez az MLS játékosaira nézve kötelező, így Messire nézve is, a mulasztása miatt büntetés várhat rá.

A Bild ennek kapcsán megjegyezte, a 36 éves játékos angolul szinte sosem ad interjút, talán ezért kerülte most el a média munkatársait.

Borítókép: Lionel Messi a New York Red Bull elleni bajnoki mérkőzésen (Fotó: AFP/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AL BELLO)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.