Cristiano Ronaldo fejbe rúgta az operatőrt Szaúd-Arábiában + videó

Sadio Mané és Cristiano Ronaldo is gólt szerzett csapata, az al-Nasszr meccsén a szaúdi bajnokság hatodik fordulójában az al-Raed otthonában 3-1-re megnyert találkozón. Ronaldo egy szabadrúgásból fejbe lőtte a labdával az egyik operatőrt.

2023. 09. 16. 21:40
UEFA, Ronaldo, Szaúd-Arábiába
Nassr's Senegalese Forward #10 Sadio Mane, Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo and Nassr's Saudi midfielder #29 Abdulrahman Ghareeb celebrate a goal during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Fateh at the Prince Abdullah Bin Jalawi Stadium in al-Hasa, on August 25, 2023. (Photo by Ali Al-HAJI / AFP) Fotó: Europress/AFP/Ali Al-Haji
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győzelmi pályára állt vezérletével az al-Nasszr. A szaúdi csapat két vereséggel kezdte a bajnokságot, de azóta már zsinórban a negyedik győzelmét aratta. Az al-Raed otthonában a Bayern Münchenből az arab országba igazolt szerezte meg a vezetést Ronaldóéknak a 45. percben, majd a 49.-ben Anderson Talisca már kettőre növelte az előnyt. A 78. percben Ronaldo is betalált, ezzel már 3-0 volt, a hazaiak csak a hajrában tudtak szépíteni.

Ronaldo egy szabadrúgásból újabb gólt lőhetett volna, de a lövése elkerülte a kaput, és mögötte a szerencsétlen operatőr fejét találta el a labdával.

És Ronaldo gólja:

Újabb győzelmével az al-Nasszr még mindig nem ott tart, ahol szeretne, Ronaldóék csak a hatodik helyet foglalják el a szaúdi bajnokságban. A csapat feltámadása és a 38 éves portugál klasszis remek formája egyébként egybeesik. Nemcsak az együttes volt eredményes zsinórban a negyedik bajnokiján, hanem Ronaldo is, aki az említett négy találkozón hét gólt szerzett, ami mellett még négy gólpasszt is kiosztott. Egyébként vezeti a szaúdi bajnokság góllövőlistáját.

Borítókép: Cristiano Ronaldo beindította a gólgyártást Szaúd-Arábiában. (Fotó: Europress/AFP/Ali Al-Haji)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.