Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Feledékeny vagy, Leo – a PSG válasza a klubot kritizáló Messinek

Lionel Messi a Párizsból való nyári távozása óta már többször is hangoztatta, hogy pályafutása egyik legrosszabb időszakát töltötte el a PSG-nél. A hétszeres aranylabdás játékos a napokban is panaszkodott arra, ahogy egykori klubjánál bántak vele, amit a Paris Saint-Germain elnöke, Nasszer Al-Khelaifi sem hagyott szó nélkül.

2023. 09. 24. 11:00
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain
Rennes, 2021. október 3. Lionel Messi, a Paris Saint-Germain argentin játékosa a Rennes elleni bajnoki labdarúgó-mérkõzésen a rennes-i Roazhon Park stadionban 2021. október 3-án. MTI/EPA/Yoan Valat Fotó: Yoan Valat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

kivirult az Inter Miamihoz való átigazolása óta, és amilyen gyakran áradozik új klubjáról, szinte annyit panaszkodik az előzőre, a Paris Saint-Germainre. Az argentin klasszis legutóbbi interjújában a katari világbajnokság megnyerését követő időszakot tárta fel. Messinek nem volt könnyű a visszatérés Franciaországba, miután a vb-döntőben éppen a francia válogatottat győzték le, de történt akárhogy is, a szélső nagyobb csinnadrattát várt maga körül.

Nasszer Al-Khelaifi kissé másképp emlékszik a történtekre, mint Messi
Fotó: MTI/EPA/Mohamed Badra

– Érthető volt, mert mi győztünk, Franciaország pedig miattunk nem nyerte meg a világbajnokságot ez alkalommal. De huszonöt másik játékostól eltérően én voltam az egyetlen, akit nem ismertek el – utalt a válogatottbeli csapattársaira Messi.

A Paris Saint-Germain elnökéhez is eljutottak a klubtól nyáron távozott futballista szavai, és Nasszer Al-Khelaifi felfedte, ő kicsit másképp emlékszik a történtekre, mint Messi, akit elmondása szerint a vb után megkapta a kellő elismerést.

– Mindenki láthatta, hogy közzétettünk egy videót a tiszteletére, az egyik edzés közben is megünnepeltük a sikerét, valamint egy privát ünnepséget is tartottunk. De tartsuk tiszteletben, hogy egy francia klubról van szó, érzékeny dolog lett volna a győzelmét a stadionban ünnepelni. Tisztelni kell a legyőzött országot, a klubbéli csapattársait, akik a francia válogatottban szereltek, valamint a szurkolóinkat is – emlékeztetett a katari klubvezető.

Borítókép: Lionel Messi nem a Paris Saint-Germainnél élte pályafutása legjobb napjait (Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.