A Ferencváros legendája nem volt kibékülve a játékvezetőkkel + videó

Lipcsei Péter nem mindig tesz lakatot a szájára. Az NB II-es Soroksár labdarúgócsapatának vezetőedzője a Szeged elleni bajnoki mérkőzés után adott hangot a nemtetszésének. Lipcsei a játékvezetőt kritizálta, a videó-felvételek alapján nem is alaptalanul tette mindezt.

2023. 10. 30. 19:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zimmermann Márió játékvezető két ítélete is borzolta a soroksári kedélyeket vasárnap délután, a Soroksár–Szeged NB II-es bajnoki mérkőzésen. Előbb a 30. percben igencsak érdekes körülmények között kapott 11-est a Szeged: Kaján Norbert elrúgott a labda mellett, lábat sem talált, mindössze a hazai játékos támaszkodólábának futott neki Haris Attila, a játékvezető azonban tizenegyest ítélt, amit Bíró Bence értékesített is. Lipssei Péter, a Soroksár edzője utólag ezt a döntést is vitatta.

A soroksári edző nem volt elégedett     Fotó: Nemzeti Sport 

Később eltört a hazaiak csatárának, Lovrencsics Balázsnak az orra, miután az egyik szegedi védő lekönyökölte a soroksári támadót, aki végül nem is tudta folytatni a játékot. Az 1-1-re végződő bajnoki végén Lipcsei Péter vezetőedző nem is hagyta szó nélkül az említett ítéleteket.

– A második félidőhöz gratuláltam a fiúknak, hiszen sokkal jobbak voltunk, ez egy megnyerhető mérkőzés volt. Kaptunk egy tizenegyest, ami nem volt az, ez azért egy kicsit erős volt, de ebből is fel tudtak állni a srácok. Sajnos volt két sérülésünk is, Lovrencsics Balázsét pedig nem is értem... Sárga lap nélkül megúszta az úriember, Lovrencsics orrra eltört, a játékvezető pedig azt mondta, hogy az én játékosom ment neki az ellenfél könyökének. Én még ilyet nem hallottam... Ajkán ugyanez volt, amikor Ikonomou Konstantinos arccsontja tört el. Ezeket én nem értem, de mindig megmagyarázzák... – nyilatkozta a Soroksár vezetőedzője a lefújást követően.

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: Lipcsei Péter nem volt elégedett a játékvezető ténykedésével (Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.