A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Sérültjeiről beszélt Jürgen Klopp, Szoboszlai továbbra is köztük van

Sajtótájékoztatót tartott kedden a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp. Az apropót az angol FA-kupában sorra kerülő szerdai, Southampton elleni összecsapás adta. A német szakember kitért a sérültek állapotára is.

2024. 02. 27. 16:04
English Premier League - Liverpool vs Chelsea
epa11116857 Liverpool's manager Jurgen Klopp (L) talks with Dominik Szoboszlai (R) during the English Premier League soccer match between Liverpool FC and Chelsea FC, in Liverpool, Britain, 31 January 2024. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: ADAM VAUGHAN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokáig fürdőzhetett a dicsőségben az angol labdarúgó Ligakupát vasárnap elhódító Liverpool, amelynek vezetőedzője, Jürgen Klopp kedden már a szerdai, Southampton elleni FA-kupa-nyolcaddöntő kapcsán válaszolt az újságírók kérdéseire. Az eseményből a hivatalos klubhonlap is kiadott egy anyagot, ebben a tréner a sérültekről beszélt.

English Premier League - Liverpool vs Burnley
A Liverpool vezetőedzője továbbra sem számíthat mindenkire. Fotó: Peter Powell

Kedden minden eldől

Főhet a feje az idény végén leköszönő edzőnek, eddig sem rövid sérültlistája ugyanis Ryan Gravenberch nevével tovább bővült. A középpályás a vasárnapi meccsen sérült meg.

– Amit tudok, az az, hogy Ryan sem elérhető a többiek mellett, akik jelenleg nem állnak rendelkezésre. Szalagsérülést szenvedett, ami lehetett volna sokkal rosszabb is, ám így is elég volt ahhoz, hogy ne számíthassak rá szerdán. Továbbra is figyeljük Wataru Endo, Darwin Nunez, Szoboszlai Dominik és Mohamed Salah erőnlétét, a keddi edzés után meglátjuk, milyen állapotban vannak.

 

A teljes sajtótájékoztató visszanézhető

A Liverpool és a másodosztályú Southampton kupameccsét február 28-án, szerdán 21 órakor kezdik. A találkozót Magyarországon a Spíler1 közvetíti.

Borítókép: Jürgen Klopp és Szoboszlai Dominik (Fotó: EPA/Adam Vaughan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.