Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Furcsa dolgokat művel a Barcelona – mit hoz így a jövő?

A Barcelona labdarúgócsapata vasárnap három játékos távozásáról számolt be a közösségi oldalain. A klubnál aztán meggondolhatták magukat, két bejegyzést töröltek, és előfordulhat, hogy a két futballista mégis a gránátvörös-kékeknél marad.

2024. 06. 30. 20:25
Joao Félix (balra) és Joao Cancelo talán még maguk sem tudják, hogy mennek-e vagy maradnak
Joao Félix (balra) és Joao Cancelo talán még maguk sem tudják, hogy mennek-e vagy maradnak Fotó: AFP/NurPhoto/Urbanandsport/Joan Valls
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 30-án több játékos szerződése is lejárt Barcelonában, így Marcos Alonsóé, Joao Félixé és Joao Cancelóé is. A katalán klub a közösségimédia-felületein el is búcsúzott a három futballistától, akik közül a két Joao eddig kölcsönben játszott a gránátvörös-kékeknél, ezek után Félix az Atlético Madridhoz, Cancelo pedig a Manchester Cityhez tért volna vissza.

De miután elköszönt a játékosoktól, furcsa dologra szánta el magát a Barcelona. Törölte a Félix és Cancelo távozásáról szóló posztokat, és az átigazolási ügyekben jártas Fabrizio Romano azóta arról számolt be, hogy a Barca most mégis azon van, hogy megtartsa a portugál válogatottal éppen az Európa-bajnokságon szereplő labdarúgókat.

Ez nem az első példája annak, hogy Barcelonában nagy a zűrzavar. A klubvezetők korábban meggyőzték a távozni készülő Xavit a maradásról, hogy aztán ők menesszék a vezetőedzőt, és Hansi Flicket hozzák a helyére.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.