Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Gulácsi Péter is kiakadt: Én még ilyet nem pipáltam!

Magyarország szerdán 2-0-ra veszítette el a Németország elleni mérkőzést, így két forduló után nulla ponttal áll az A csoportban a labdarúgó Európa-bajnokságon. A németek ellen több remek védést is bemutató Gulácsi Péter még reménykedik a továbbjutásban, és a Jamal Musiala gólját megelőző szituációról is elmondta a véleményét.

2024. 06. 19. 21:29
Hiába Gulácsi Péter védései, a második mérkőzését is elveszítette a magyar válogatott
Hiába Gulácsi Péter védései, a második mérkőzését is elveszítette a magyar válogatott Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a lefújást követően csalódottan foglalta össze az eseményeket. A magyar válogatott 2-0-ra kapott ki a németektől az Európa-bajnokság második csoportkörének második fordulójában. A tapasztalt kapus a németek első góljára is kitért, amit annak ellenére is megadott Danny Makkelie játékvezető, hogy szabálytalankod(hat)ott Willi Orbánnal szemben.

– Nehéz túllépni a meccsen, mert teljesen más arcunkat mutattunk, mint négy nappal ezelőtt. Az elejétől kezdve agresszívabbak voltunk. Egy megkérdőjelezhető gólt kaptunk az első félidőben. Őszintén szólva én még sosem találkoztam olyasmivel, hogy egy ilyen helyzetben a bíró továbbot intett volna. A védőt lökték hátulról… 

Ebből is felálltunk, volt még egy-két helyzetünk. A második félidőben is, bár hatvan-hetven perc után látszott, hogy a németek bedaráltak minket, volt néhány helyzetük. Az eredményre nem, de a teljesítményre büszkék lehetünk. Mindent kitettünk a pályára, és sajnáljuk, hogy nem szereztünk pontot – mondta bizakodva Gulácsi.

Gulácsi még bízik a továbbjutásban

Két forduló után nulla ponttal állunk az A csoportban. Bárhogy is alakuljon a folytatás, kapusunk megígérte, hogy a magyar válogatott a skótok elleni mérkőzésen mindent megtesz a győzelemért.

– Most kicsit számolgatnunk kell. Remélem, hogy az utolsó meccsnek is lesz még tétje, és továbbjutunk majd. Az elejétől kezdve tudtuk, hogy a németek ellen nehéz lesz pontot szerezni, a svájciak ellenit pedig elszúrtuk. Innentől kezdve reménykednünk kell benne, hogy úgy alakulnak az eredmények, hogy három ponttal továbbjussunk. Mindent megteszünk majd ezért. Ha nem is lehet már továbbjutni, akkor is nagyon szeretnénk megnyerni az utolsó meccset.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.