Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Svájc

Kiborult az Eb-n Berlinben a szupermodell szurkoló, nem erre számított + videó

A labdarúgó Európa-bajnokságon a harmadik meccset ma 18 órakor Berlinben játsszák, a B csoportban Horvátország és Spanyolország találkozik. Az Olimpiai stadionban ott lesz a horvátok, s a 2022-es katari vb legismertebb szurkolója, a korábbi szépségkirálynő Ivana Knöll szupermodell és influenszer is.

2024. 06. 15. 17:44
Argentina v Croatia: Semi Final - FIFA World Cup 2022
Ivana Knöll a 2022-es katari vb-n az Argentína–Horvátország elődöntőt is a helyszínen nézte Fotó: Europress/AFP/Ercin Erturk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semmi kétség, hogy a 2022-es katari vb-n a legnagyobb ismertséget szerző szurkoló, az Instagramon akkor 2,4 millió követővel rendelkező Ivana Knöll horvát szupermodell volt, akit rendre lenge ruházatban, a horvát zászló színeiben láthatunk hazája csapatának meccsein. Knöll megígérte, hogy ha Horvátország világbajnok lesz, akkor ledobja magáról a „zászlót” – erre nem került sor, de déli szomszédaink így is messzire jutottak, bronzérmesek lettek. Vagyis Knöll is sokáig volt „képernyőn”, s a muszlim országban – mi tagadás, mondhatjuk, hogy meglepetésre – nem is akadtak komoly problémai a hatóságokkal. Csak egy esetet említett, amikor a biztonságiak azt nem vették jó néven, amikor az egyik stadionban egy korlátnál fotózkodott a rajongóival. Ám szerinte a gond ekkor is csak a helyszínválasztással volt.

Croatia v Brazil - Fifa World Cup Qatar 2022
Ivana Knöll a katari vb-n Fotó: Europress/AFP/Ercin Erturk 

Ivana Knöll azóta tavaly Isztambulban ott volt a Manchester City–Internazionale BL-döntőn, s idén feltűnt Formula–1-es futamon is, májusban Miamiban.

Knöll itt az idei Formula–1-es Miami Nagydíjon  Fotó: Europress/AFP/Giorgio Viera 

Most pedig „természetesen” ott van a labdarúgó Eb-n is. Jelenleg Berlinben tartózkodik, ahol ma 18 órakor játsszák a Horvátország–Spanyolország mérkőzést. A modell elárulta, hogy Berlin egyik luxushoteljében, az Adlonban lakik, de nagyon elégedetlen, mert pechjére az uszoda, a pezsgőfürdő és a szaunák vasárnapig zárva vannak felújítás miatt…

– Nem ajánlom ezt a hotelt... – füstölgött.  

 

Ivana Knöll végig követi a horvát válogatottat

Ivana Knöll az Eb-t sem hagyhatja ki Forrás: Intstagram/knolldoll

– Jövő szerdán ott leszek Hamburgban az Albánia elleni meccsen, június 24-én pedig Lipcsében az Olaszország elleni találkozón. Minden horvát meccsen a helyszínen szurkolok, és remélem, hogy Németországban maradok a döntőig – fogalmazott a modell, akinek jelenleg már hárommillió követője van az Instagramon.

 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.