Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Az UEFA-t is felelősség terheli a mentők késlekedéséért + videó

Nehezen ment, de sikerült legyőznie a magyar labdarúgó-válogatottnak Skóciát a németországi Európa-bajnokság A csoportjának zárófordulójában. A vasárnapi meccs sajnos nemcsak a kései gólról maradt emlékezetes, hanem Varga Barnabás sérüléséről is. Az Origo, a Magyar Nemzet és a Bors közös videocastjében arról beszélgettünk, miért késlekedhetett az eszméletlen játékoshoz érkező orvosi személyzet.

2024. 06. 24. 12:47
Skócia - Magyarország EURO - 2024
Szoboszlai Dominik foci Eb Varga Barnabás hordágy
Szoboszlai Dominik tett róla, hogy a hordágy minél hamarabb Varga Barnabáshoz érjen Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olyan forgatókönyve volt a Skócia–Magyarország Eb-mérkőzésnek, aminek a végkimenetelét vélhetően egy néző sem tudta volna előre kitalálni. Mindkét csapat pontokra éhesen lépett a pályára, mert csak a győzelem esetén maradt továbbjutási esélye, de hosszú ideig semmit sem tudtak kezdeni egymással. A skótok birtokolták többet a labdát, de még kaput eltalált lövésük sem volt, ahogyan a magyar támadásokból is hiányzott az átütő erő. A fordulópontot talán Varga Barnabás drámája jelentette. A Ferencváros csatára egy ütközés után a földre került, és hordágyon vitték le a pályáról. A magyar futballisták a történtek után kettőzött erővel hajtottak, Vargáért is játszottak, és remek cseréinek is köszönhetően a 100. percben sikerült bevinniük a győztes találatot: előkészítése után a tizedik válogatott meccsén szereplő Csoboth Kevin volt a befejezőember, 1-0-ra nyertünk.

A meccs kapcsán az Origo, a Magyar Nemzet és a Bors közös videocastjének legújabb adásában a gólszerzőről, a továbbjutási esélyekről, illetve Varga Barnabás esetéről beszélgettünk. Miért Szoboszlaiéknak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók, amikor a magyar csatár nem volt eszméleténél?

Nézze meg a teljes beszélgetést, amelyben ezekre a kérdésekre is keressük a választ:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.