Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Ronaldo nyakába ugrottak, botrányos véget ért a portugálok edzése + videó

Már a portugál labdarúgó-válogatott megérkezése is botrányba fulladt, a rendezők nem bírtak a szurkolókkal. A németországi biztonsági személyzet pénteken sem állt a helyzet magaslatán, emiatt félbeszakadt az Európa-bajnokságra készülő luzitánok edzése. Cristiano Ronaldo sem akart hinni a szemének.

2024. 06. 15. 9:05
Egy szurkoló elérte a célját: közös képet csinált Cristiano Ronaldóval
Egy szurkoló elérte a célját: közös képet csinált Cristiano Ronaldóval Fotó: AFP/NurPhoto/Hesham Elsherif
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portugál labdarúgó-válogatott legnagyobb csillagát, Cristiano Ronaldót is beleértve csütörtökön érkezett meg a 2024-es Európa-bajnokság helyszínére, Németországba. Már a luzitánok fogadtatása is káoszba fulladt, hiszen a marienfeldi szálloda előtt megjelent tömeggel nem bírtak a rendezők, a szurkolók áttörték a biztonsági korlátokat, és így igyekeztek közel férkőzni a futballistákhoz.

Az őrület pedig a csapat pénteki edzésén csak tovább folytatódott. A magyarokhoz hasonlóan a portugálok is nyilvános tréninget tartottak, amelyre közel nyolcezer ember volt kíváncsi. Ám a gyakorlás nem tartott sokáig, mert néhányan úgy gondolkoztak, hogy talán ez lesz az utolsó esélyük, hogy közös fotót készítsenek a minden bizonnyal utolsó Európa-bajnokságára készülő Ronaldóval, ezért a pályára rohantak.

Az Origó cikkéből kiderül, a biztonsági személyzet több szurkolót is eltávolított a pályáról, de akadt olyan is, aki eljutott az ötszörös aranylabdás játékosig, közös fényképet is csinált, mi több, Ronaldo nyakába ugrott. A portugálok kapusa, Jose Sá hatékonyabb volt a biztonsági őröknél, ő maga szabadult meg egy drukkertől.

A portugál válogatott kedden Csehország ellen mutatkozik be az Európa-bajnokságon, majd Törökország és Georgia csapaival mérkőzik meg az F csoportban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.