Most határszakértő

Amióta a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába is beválasztották, még tovább bővült a szakértelme Vágó István DK-politikusnak, nyugalmazott tévébölcsnek.

2020. 03. 10. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába is beválasztották, még tovább bővült a szakértelme Vágó István DK-politikusnak, nyugalmazott tévébölcsnek. A minap például külpolitikai elemzőként igyekezett eligazítani bennünket a török–görög migránskálváriá­ban. Közösségi oldalán ekképp írta le a kacifántos helyzetet: „A törökök elszállítják a görög határhoz a menekülteket, de a görögök nem engedik őket be. A törökök viszont már nem engedik vissza azokat, akiket egyszer kiengedtek, így ők a senki földjén rekednek.” Ez az eljárás Vágó számára Kamenyec-Podolszkijt idézi. (Ismert, az 1941 nyarán az ukrajnai Kamjanec-Podolszkij területére toloncolt 23 ezer zsidót az SS alakulatai meggyilkolták.)

A leleményes szerző – ahogyan azt a Neokohn.hu zsidó portál is írja – a török–görög migránsmeccsben is fölfedezte a holokausztot. Megjegyzem, vagy két esztendeje a jó István ezt írta: „Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I…ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok.”

Az írást követő kommentcsatából nem igazán jött ki jól a BKV-járműjavítós exkvízmester. A portál több olvasója például egyenesen hisztériakeltéssel vádolta szegényt. Hősünk beszólásai egyébként gyakran a sajátjai előtt sem aratnak osztatlan sikert. Egy ízben a hócipős Farkasházy azt javasolta neki egy tévés beszélgetésen, hogy tűnjön el a színről, mert csak tovább gyengíti az ellenzék traverzeit. Van benne valami.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.