idezojelek

A füstbombás is harcba hív

Fekete-Győr Andrástól sosem álltak távol az elmebeteg kijelentések, sőt munkásságát kifejezetten erre építi.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Fekete-Győr Andrástól sosem álltak távol az elmebeteg kijelentések, sőt munkásságát kifejezetten erre építi. Pár hónapja például a Partizán című műsorban hebegve csinált komplett hülyét magából. Mondhatnánk, hozta magát. Most, hogy ideje is jobban engedi (miniszterelnök-jelöltként is, Momentum-vezérként is elzavarták), futószalagon szavalja az épületes ökörségeit. Egy kritikusa írja: nem az a baj, hogy hülye szegény, hanem hogy mindenkit annak néz. Ezt látszik erősíteni valamennyi megszólalása: „Kétharmados győzelemre is esélyünk van” – tájékoztatta nemrég valamelyik haladó orgánumot. Máskor azt fejtegette, semmi szükségünk katonákra a határon, hisz a magyar honvédség úgyis csak propagandaeszköz. Már ennyiből is látható, hogy emberünk állapotának értékelése elsősorban pszichiátriai feladat. Nem irigylem a szakorvosokat.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minapi rohama előrehaladott állapotára utal. Közösségi oldalán maga alkotta háborús akciótervével állt elő. Azt írja, haladéktalanul teljes karanténba kell helyezni az orosz elnököt, mert csak ez az egyetlen megoldás az ukrajnai háború mielőbbi befejezéséhez. Meg kell fosztani Putyint a nemzetközi pénzcsapok adta lehetőségektől, meg kell akadályozni, hogy folytathassa üzletelését a nyugati országokkal. Betegünk már korábban is harcias hangot ütött meg. Nemcsak humanitárius segítséget, hanem fegyvereket is kell adni az ukrán kormánynak. Nincs mese, elrettentéspolitikára van szükség, közölte a momentán rendelkezési állományban lévő exvezér. („Vagy füstbombát kellene Putyinékra ejteni – javasolja egy kommentelő. – Abban jó vagy.”)

Borítókép: Fekete-Győr András (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Kiss Annamarie)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.