Grincs és Hurmic

Vannak ezek az úgynevezett zöldek. Valójában khmerek. Zöld khmerek, bár értelemszerűen és magától értetődő természetességgel vörösek is.

2020. 11. 28. 6:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vannak ezek az úgynevezett zöldek. Valójában khmerek. Zöld khmerek, bár értelemszerűen és magától értetődő természetességgel vörösek is, e kettő nem tud nem együtt létezni.

Lyon zöld khmer polgármestere, egy bizonyos Grégory Doucet közölte, hogy a város nem fogadja többé a Tour de France versenyt, mert az „túl környezetszennyező”, meg amúgy is „túlságosan macsó dolog”. Van a városnak a Tour de France-on kívül egy másik, 1643 óta létező hagyománya, a Vœu des Échevins, vagyis a Polgármesterek kívánságai. A hagyomány szerint ekkor a város első embere belép a Notre Dame de Fourviére-bazilikába, ahol átad egy aranypénzt az érseknek, így emlékezve a pestisjárvány áldozataira. Nos, a zöld-vörös khmer közölte: – Az én fogalmaim szerint a laikusság azt jelenti, hogy a híveknek maguknak kell megszervezniük az ünnepséget – majd megtagadta a belépést a templomba.

Aztán másnap személyesen rakta le egy épülő mecset alapkövét. Akkor már nem számított a laicitás.

Bordeaux-nak is van egy ilyen zöld-vörös polgármestere, azt úgy hívják, hogy Pierre Hurmic. Érdemes rákeresni és megnézni a képét, az nagyjából mindent el is árul. Ezeket valahol tényleg legyártják futószalagon, olyan egyformák…

Szóval ez a Hurmic Péter igazi zöld Grincsként hadat üzent a karácsonynak.

A Grincs annak idején azt mondta, hogy „az egész karácsonyi ünnep kész röhej”, és elindult, hogy felgyújtsa Kifalva karácsonyfáját.

Bordeaux zöld-vörös khmer polgármestere találékonyabb Grincsnél, ő már eleve nem is engedélyezi karácsonyfa felállítását a város főterén. Viszont hülyeségek beszélésében mindenképpen felveszi a versenyt Grinccsel. Például ilyeneket mond:

„A fenyőfák kivágott fák, amelyek már halottak.” (Pol Pot egy pillanatra felül a pokolban és hegyezi a fülét.)

„2020 végéig el kell fogadni a fák jogairól szóló megállapodást.” (Felkészülnek a zuzmók és a zsurlók, sajnos a Taenia solium jogairól szóló megállapodás átcsúszik jövő tavaszra, azt majd rokonai, az „európai zöldek” jogairól szóló megállapodással együtt tárgyalják.)

„Ez az egész nem illik a mi növényzet-újratelepítési koncepciónkba.” (Greta Thunberg tapsikol, és majdnem képes elmosolyodni egy pillanatra.)

„Múltba révedő, primitív és fasiszta katolikusoknak fontos ez a kérdés, pedig valójában egy pogány hagyományról van szó.” (Sztálin elvtárs elégedetten csettint.)

Miután pedig az egész országban elkezdtek tiltakozni ellene, Hurmic Péter, a javíthatatlan és hülye Grincs, a zöld-vörös khmer így szólt:

„Egész Franciaországból jönnek az aláírások. A fasiszta körök mobilizálták magukat. [...] Amennyire érdekel, hogy a bordeaux-i emberek mit mondanak, éppen annyira teszek a lille-i, strasbourgi vagy marseille-i emberek véleményére.” (A „demokraták” ezen a ponton elájultak a gyönyörűségtől.)

Nos, most, hogy megismerkedtünk ezekkel a szörnyetegekkel, akik éppen most és ismét dünnyögik az új mesét, fasiszta-kommunizmusét, most talán ideje tenni is valamit.

Elsőként az jutott eszembe, hogy állítsunk mi itt Budapesten valahol egy karácsonyfát a bordeaux-i polgároknak, lássák szegények, hogy azért az egész világ, egész Európa nem hülyült még meg teljes egészében, s bár úgy szaporodnak a Hurmicok, mint a rüh, azért van remény.

Éppen ezért mi, „múltba révedő, primitív és fasiszta katolikusok”, valamint protestánsok és mindenféle egyebek felállítunk és feldíszítünk egy karácsonyfát nekik is.

Tudniuk kell a bordeaux-i embereknek, hogy a normális világ azért még létezik. S hogy a Hurmicok éppen úgy el fognak tűnni, ahogy eltűnt az összes többi világmegváltó, erőszakos és elviselhetetlen idióta gazember, a náciktól a kommunistáig mindegyik.

Tudniuk kell, hogy az identitásháborúban a normalitás van győzelemre ítélve, ugyanis a természeti és az isteni rend is a normalitás oldalán áll.

Tudniuk kell, hogy a Hurmicok egy beteg, rothadó, önmagát túlélt kor, egy civilizációvá romlott kultúra, egy dekadens és rémséges kor betegségei csupán.

Tudniuk kell, hogy az embert három alapvető identitás határozza meg: a vallási, a nemzeti és a nemi identitás. A nyugat-európai embertől a vallási identitását már végképp elvették; a nemzeti identitásának elvétele nagyjából nyolcvan százalékos készültségi fokon áll; a nemi identitását pedig éppen most kezdték felszámolni.

Ami a legvégén maradni fog, az a zombi.

Ami a legvégén maradni fog, az a Hurmic.

És éppen ez az, amiből mi nem kérünk.

Éppen ezért most, vasárnap Csepelen karácsonyfát állítunk a bordeaux-i polgároknak. Illetve ültetünk egy fenyőfát nekik, azt fogjuk feldíszíteni, a papunk majd megáldja, és ezentúl minden évben feldíszítjük őnekik, és elmondunk egy imát őértük is mindaddig, ameddig meg nem szabadulnak a Hurmicuktól.

(P.S.: Köszönet Németh Szilárdnak és a csepelieknek, hogy felkarolták ezt az ötletünket!)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.