idezojelek

Az emberi faj válságát éljük

A gyermekvédelmi törvény ellen magukat civilizáltnak tekintő országok szövetkeztek.

Cikk kép: undefined

1212-ben gyermek keresztesek indultak a Szentföld felszabadítására nagyjából harmincezren Franciaországból. Mivel nehezen haladt a keresztes hadjárat szervezése, jóságos felnőttek kitalálták, menjenek a gyerekek. Azok közül is azok, akik elsősorban szegények, a francia főurak kiskorú játszótársai vagy a devián­sok. Költöttek köré egy mítoszt, hogy egy gyermekvezér megvilágosodása vezette őket, de ezt később megcáfolták. Tengerre szálltak, a harmincezer gyermek odaveszett a hajótörésekben. Épeszűnek látszó felnőtt franciák gyilkolták le őket.
A német haláltáborokban másfél millió gyermek pusztult el. Zsidók, cigányok, devián­sok, fogyatékosok. A lengyelországi, kifejezetten gyermekeknek létrehozott haláltáborokban a megérkezés után azonnal megölték kilencven százalékukat. Épeszűnek látszó felnőtt németek ölték meg őket. 

A töb­biek megúszták, és a német hadvezetés tábornokaihoz kerültek nyolc-kilenc évesen „hadapródnak” fiúk és lányok, attól függően, a civilizált német tisztnek milyen jellegű szolgáltatásra volt szüksége.

Létezik egy szervezet, úgy rövidítik: ECPAT, amely a gyermekprostitúció és gyermekkereskedelem nagyságát, felosztását méri fel, és ha tud, segít az áldozatoknak. Számításaik szerint a fejlett és civilizált Nyugat-Európában, elsősorban Hollandiában, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban és Dániában évente százezer négy-nyolc éves gyermeket értékesítenek milliomos/milliárdos vevőknek az emberkereskedők. 

Ezen gyermekek nagy része elsősorban Indiából és Malajziából érkezik, általában teherhajóval, az egész úton elkábítva.

 Külön kitér a szervezet jelentése arra is, hogy mit művelnek maguk az emberkereskedők ezekkel a gyermekekkel már a hajón, mielőtt leszállítják őket a megrendelőnek Amszterdamba, Párizsba vagy Koppenhágába. Ennek részletezésétől eltekintek.
2010-től csaknem másfél millió gyermek került ily módon „nevelőszülőkhöz”, és a szervezet szerint aggasztó, hogy legtöbbjeinek sorsáról, mire is felnőtt lesz, a továbbiakban nincsenek adatok. 

Feltételezések szerint nagy részük nem éli meg a kamaszkort, másik részüket vissza deportálják az anyaországba.

Ismétlem, a mai Nyugat-Európáról beszélek.
A híres lanzarotei egyezmény, mely a témával foglalkozott, érdekes módon a gyermekprostitúció gyermekszereplőit nem áldozatként, hanem elkövetőként definiálta. Tudomásom szerint Magyarország volt az első, amely a lanzarotei egyezményt megtámadta, és követelte, hogy a tizenéveseket áldozatként kezelje a büntetőjog. De ez alól is volt kibúvó, hiszen csak akkor áldozat a 14 éves gyermekségében, emberi mivoltában megszégyenített és egy életre lelki nyomorékká tett kislány, ha azt állítja, hogy erőszakkal kényszerítették. De a brazil nyomornegyedből, vagy a balkáni cigánytelepekről oda hurcolt gyermeknek van már annyi esze, hogy itt talán nagyobb esélye van az emberi életre, mint ott, ahonnan jött. Amikor ezt az egyezményt támadtuk, már akkor is felhördültek az emberi jogokkal takaródzó, a kiszolgáltatott gyermeket megnyomorítását segítő, a gyermekkereskedelem hasznának rájuk eső részéből működő „szervezetek”.

Most pedig ma még tizenöt (holnap talán már több) „fejlett és civilizált” európai ország állt össze, hogy a magyarok törvényét, amely védeni kívánja a gyermekeket, „bíróságon megtámadja”.

 És később ezen törvény miatt nyilván újabb szankciókat harcolhasson ki Magyarország ellen. Mondhatnánk azt is, hogy ez jelent valamit. Hogy egy magát fejlettnek, civilizáltnak gondoló, nemzetként már nem működő, csak – egyelőre még – országhatárokkal elkülönített nagy közösség nemzetközi bíróságra rohangál egy alig tízmilliós nemzetállam, ­amúgy saját, nemzeti ügyként kezelhető törvénye ­miatt. Ez már valami. Aggódnak a magyar gyermekekért. Nem a saját gyermekeikért, akik már zavartan téblábolnak az új eszmék és szabályzók között, és a legjobb úton vannak, hogy nemi identitásukat megkérdőjelező iskolai oktatás következményeként a legszebb és legszentebb emberi kapcsolataikat veszítsék el, nem – a magyar gyermekekért aggódnak. A pandémia utáni helyzet, a világháborús veszedelem, a gazdasági recesszió közepette ez a legnagyobb gondjuk. 

Mi lesz a magyar gyermekekkel, ha ez a családcentrikus, a férfi-női kapcsolatot értéknek tekintő nemzet karmába kerülnek?! 

Szebb lenne a kép, ha ezt egyedül tennék, de ha nyugat felé nézünk, a gyermekek emberi jogaira hivatkozó őrjöngők előtt magyar honfitársainkat is megpillanthatjuk, akik megtagadva nemzeti mivoltukat igyekeznek ugyanolyan erővel és habzó szájjal kiabálni, mint alkalmi gazdáik, akiknek legtöbbször nyelvét sem értik. Szebb lenne a kép, ha a valódi ellenséggel kellene csak harcolni. 

De ezek mellett és azokat is le kell győzni, akik magyarul beszélnek, és nemzet- és hazaárulók.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden ilyen esetnél érdemes megvizsgálni a mai világban, igazából miféle anyagi érdekek mozgatják ezeket a szándékokat? Hiszen ma minden e körül az aranyborjú körül forog.
A migráció érthető, a fejlett nyugati és amerikai politika következtében felégetett városokból, lerombolt országokból érkezők terelése óriási anyagi üzlet. Minden megkérdezett migráns elmondja, hány ezer, tízezer eurót vagy dollárt fizetett azért, hogy valaki kihasználja őt, és meggyőzze arról, hogy Európában a helye. 

Még megbecsülni sem lehet, hogy a migránsválság kezdete óta hány ezermilliárd fordult meg, járt kézről kézre, ellenőrizetlenül, adózatlanul, véresen.

És mennyi lesz még, hiszen az üzletnek messze nincs vége. Ez az alig tízmilliós nemzet volt az első, amely megpróbált tárgyalásokat kezdeményezni arról, hogy az afrikai, közel-keleti nyomorba döntött országok újjáépítésére fordítsuk ezt a láthatatlan, de létező, elképesztő mennyiségű pénzt. Nagy sikoltozások lettek erre is. Ha megáll az emberáradat Afrikából, megáll az ebből származó haszon is.

Miféle embertől és Istentől elrugaszkodott aljas gondolkozás ez?!

A háború is érthető. A fegyvergyártók és fegyverkereskedők számára a keleti világ elpusztításával, a globális háborúk polgárháborúkká „silányosodásával” csökkent a haszon, már épp éhen haltak volna, amikor megváltásként kirobbant az ukrajnai háború. És újraindíthatták a gyilkológépeket, tölthetik a rakétákat. Időnként cinikus módon „humanitárius segítségként” feltüntetve, mintha az „oda ajándékozott” harci eszközöket nem kellett volna megvenni valakitől. Nyilván a gyártó is ingyen készíti, emberiességi meggondolásból. És akkor még ott a nyugati vagy amerikai tábornokok nagy része, akik egész életükben igazi bevetésre készülnek, most végre úgy érezhetik, eljött az ő idejük.

Nem akarnak meghalni ölés nélkül. És most tessék! Megint itt van egy alig tízmilliós nemzet, és akadékoskodik, a béke szükségességéről beszél.

 Nem kellene ezeknek már végleg befogni a szájukat?!
Keressünk már valami okot. Legyen az a gyermekek védelmére született törvényük.
De itt már nagy baj van. A gyermekek szexuális nevelése, irányultságuk tudatos ferdítése, a gyermeklélek megégetése nem nagy üzlet. Nem látszik annak. És nem is az. Megélhetést ad pár tízezer szociálpedofilnak, de ez anyagi indoknak kevés. A nemátalakító műtétek körülötti biznisz is eltörpül a migrációs emberkereskedelem bevételei mellett. Nem beszélve a háborús haszonról. Itt a globális tőke nem szakíthat akkorát, hogy megérje neki ez az egész. 

Nyugat-Európában pár év múlva szerencsétlen, testi és lelki értelemben átoperált, kapcsolat és nemzésképtelen egyedek fognak milliószámra zavartan forgolódni, ez megbénítja a munkájukat, kérdésessé teszi társadalmi szerepüket – kinek éri ez meg?

 Meg tudja mondani valaki?
És ha így van, akkor százszor és ezerszer jobban kell nekünk, magyaroknak védeni ezt a példátlan törvényt. Mert ez már az anyagi haszon világán túl van. Haszon és érték teljesen elválik egymástól. Itt az alapvető emberi értékek, az emberi faj válságáról van szó, és ez a válság egy iszonyatos pusztulás képeit vetíti elő. Nem a fizikai pusztítás, az sok esetben megváltás lehet. 

Ez a minden természet adta emberi érték feladása, és ezáltal magának a létezésnek a megtámadása. Értelmetlenül, betegesen.

Értelmetlen és beteges, hogy ez ellen az épeszű törvény ellen magukat civilizáltnak tekintő országok állnak össze, sorakoznak fel. Kizárólag a „fejlett” Nyugaton. Akkor nyerjünk erőt arról a vidékről, ahonnan ide érkeztünk annak idején.
És elnézést kérve a költőtől, írjuk át az intelmet: „vigyázó szemetek Keletre vessétek.”
Mert ott kel fel a Nap.
A szerző író, rendező

Borítókép: a migrációs emberkereskedelem a világ egyik legnagyobb üzlete (Fotó: MTI/AP/Salvatore Cavalli)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.