idezojelek

Meddig lehet ezt tűrni?

A béketűrésünkből eddig szinte mindig csak az ellenségeink profitáltak.

Deme Dániel avatarja
Deme Dániel
Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

Az utolsó hetek tavaszias időjárása úgy látszik, rothadásnak indította mindazt a mocskot és elüszkösödött szerves anyagot, amely a magyar társadalom cipőtalpára ragadt. A bűz, ami ezzel jár, szinte elviselhetetlen az átlag, polgári értékek szerint igazodó embernek, de valahogy nem tudjuk megtisztítani a közéletet ettől az egyre elviselhetetlenebb söpredéktől.

Az alpári obszcenitás, amit itt újra előtört a nyíltan magyarellenes, vulgárpesti lumpenértelmiségiek köréből, kezd olyan méreteket ölteni, hogy egyre több ember érzi, túlcsordult a pohár, ennek megálljt kell parancsolni. 

Ugyanazok az egyének, társadalmi támogatottság nélküli csoportok, akik és amelyek nyíltan kiállnak turistaverő szélsőbaloldali terrorszervezetek mellett, akik krokodilkönnyeket hullatnak iszlamista terrorszervezetekért és az ezeket pénzelő embercsempészbandák érdekeikért, akár a magyar gyerekek jövőjét is eltaposnák, azok fordultak most minden skrupulus nélkül társadalmunk legféltettebb értékei ellen.

Nem elég, hogy újra dívik a Trianon-ünneplés, ami a családomnak is az utolsó száz évben csak börtönt, megaláztatást, jog- és vagyonfosztást hozott. A külföldi biztatásokon és pénzeken felbátorodva, a Nyugat egyre deviánsabb viselkedését magáévá téve minden tabut felrúgnak, ami az átlagembernek szent és sérthetetlen. Az, hogy egy gyűlölettel teli, alpári, primitív senkiházi ország-világ előtt prostituáltnak nevezheti első női államfőnket, vele együtt pedig volt női igazságügyi miniszterünket, és a vele cinkos elit, aktivista újságírói banda el sem határolódik tőle, az egy új alsó szint a magyar közéletben.

Mindez annak dacára, hogy a két leköszönő politikus olyan példaértékű erkölcsi és politikai hagyatékot tud maga mögött, amely a magyar családtámogatási, gyermekvédelmi és demográfiai eredményeket nemzetközi szintre emelte. De az is, ahogy hivatalukat önként elhagyták, miután saját erkölcsi léptékük szerint nem tudtak megfelelni az önmaguk által állított magas standardoknak, ez kétségtelenül meghaladja a nőgyűlölők magyar érzéseket nyomelemeiben sem tartalmazó szürkeállományának képességeit. De meddig lehet ezt tűrni? Ez így nem mehet tovább!

Ha nem is kedvelünk, tisztelünk bizonyos alkotmányos képviselőket, végérvényesen le kell szögezni, hogy a haza gyűlölete nem „vélemény”, nem legitim álláspont. A hazaárulás pedig nem lehet politikai eszköz, amivel szűk kis érdekcsoportunk önközpontú céljait szolgáljuk ki.

A fent említett két vérlázító példa csak a jéghegy csúcsa, több tucat ilyen aljas megszólalást lehetne felsorakoztatni, amelyek célja talán nem is személyes támadás bizonyos politikusok vagy világnézetek ellen, hanem egy átfogó erőfeszítés a magyar társadalmi vita szennycsatornába való lesorvasztása. Ezek a visszataszító percemberkék természetesen átlagon felül juttatnak maguknak mindazokból a javakból, amelyeket a magyar társadalom munkájával, értékeivel megteremt: ilyen a biztonság, a szabadságjogok, az anyagi jólét és a szólásszabadság. Mindeközben minden erejükkel azon vannak, hogy ezt a nemzetközösséget megalázzák, meghurcolják, külső ellenséges érdekcsoportoknak ezüst tálcán kiszolgáltassák, majd eltöröljék a föld felszínéről.

Húsz évig éltem Nyugaton, munkám végett számtalanszor kellett végighallgatnom Európa, keresztény- és fehérember gyűlölő szónoklatokat terrorizmust éltető iszlamistáktól.

De higgyék el, azoktól sem hallottam olyan gyűlölködő monológokat, olyan tiszteletlen szóhasználatot, mint amilyet a magyar értelmiség egy egyre jobban körülhatárolható részétől. Azok csak a hatalmat akarják átvenni, ezek viszont tönkre akarják tenni Magyarországot, még ha ők is belepusztulnak. 

Mi az a magyarban, ami ennyire patologikus ellenszenveket képez bennük? A tisztességtudatunk, a túlélési ösztöneink vagy a hazaszeretetünk?

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Nagyon nehéz időket élünk, külső és belső támadások érnek bennünket, pusztán azért, mert meg akarjuk őrizni identitásunkat és hitünket. A társadalomnak ilyenkor ki kell fejlesztenie egy olyan védelmi mechanizmust, amely őrt áll mind az egyszerű emberek, mind az általuk demokratikusan kinevezett alkotmányos képviselők tisztessége, nemzetépítő munkássága felett. Úgy nem lehet közösséget építeni, hogy egyes erkölcsi normákat nem ismerő gazemberek keselyűként körözve figyelik, mikor botlik meg az ember, hogy lecsaphassanak rá, amikor elesik. Nem, mi alapvetően olyan nemzet vagyunk, akik felsegítik azokat, akik elestek. Más szóval: keresztény nemzet. De félreértés ne essék, a keresztény nem szinonimája a jó szándékú naiv baleknak. Mint Krisztus a jeruzsálemi templomban kufárkodókat, a keresztény nemzet is kiveti magából a közösség erkölcsi alapjait aláásó, züllött alakokat.

Akik az őket tápláló kézbe harapnak, a nekik biztonságot és jólétet biztosító nemzetközösség erkölcseit bomlasztják, nem érdemlik a védelmünket, és nem kötelességünk értük sem ma, sem a jövőben kiállni. Bármit hozzon is a történelem. A bosszú nem lehet nemzeti jövőképünk része, de nem felejthetünk.

Amit Brüsszeltől Washingtonig, a rádió hullámain keresztül a parlamenti székekig csináltak az elmúlt években, megbocsáthatatlan. 

Óriási hiba lenne elfelejtenünk a torkunknak szegezett kést; a béketűrésünkből eddig szinte mindig csak az ellenségeink profitáltak.

 

A szerző a Hungary Today hírportál főszerkesztője

Borítókép: ellenzéki politikusok gyűlése (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Tizenkét héttel később

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Ezek bizony mindig ugyanazok!

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

„Az árulónak ne bocsáss meg soha”

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.