idezojelek

Eljött a pillanat

Amikor a biztos halálba akarnak küldeni milliókat, ki kell állni, erőt kell demonstrálni, és a képükbe kiáltani, hogy elég volt!

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
2024. 06. 01. 5:58

Van, amikor elég gondolattal. Amikor mosnák az agyunkat, és megmondanák, miről mit gondoljunk, de mi csakazértis a józan eszünkre hallgatunk, akkor gondolattal lázadunk. Van, amikor szóval. Ha megbélyegeznek, hiteltelenítenek, gyaláznak, megaláznak, mert nem fröcsögünk gyűlölettel a normalitás ellen, és nem negédeskedünk szentnek hazudva a gonoszt, olyankor nem szabad hallgatni. Akkor már szavakkal lázadunk. És eljön a pillanat, mindig eljön, amikor tettekkel kell megmutatni, hogy nem hagyjuk magunkat. Amikor a biztos halálba akarnak küldeni milliókat, ki kell állni, erőt kell demonstrálni, és a képükbe kiáltani, hogy elég volt! Eddig és ne tovább! 

Szelídségünket senki ne keverje össze a gyöngeséggel. Hiszen akik valóban hisznek a szeretet és összefogás erejében, legyőzhetetlenek. Ez az erő nem mozdul fölöslegesen, de ha a pillanat eljött, világra szóló tettekben ölt testet. Ha elég sokan leszünk, ilyen tett lesz a mai békemenet.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.


Sunyin próbáltak megfőzni bennünket, mint a békát. Eleinte csak azt kérték, ítéljük el a gaz agresszort, és adjunk plüssmackót a kisírt szemű menekülő ukránoknak. Aztán felmerült, mégis küldeni kellene pár védősisakot. Kisvártatva lőszert, majd kézifegyvert, ágyút és tankokat, rakétákat és vadászrepülőket is felajánlottak a háborús uszítók olyan természetességgel, mintha az ukrán hadsereg a sajátjuk volna. Közben pedig pénzt, pénzt és újra pénzt, legújabban pedig katonákat ígérgetnek Európa tébolyodott urai, akik elégedetten veszik tudomásul, ahogy lábaikhoz dörgölőzik nyálcsorgatva egy újbalos globalista politikusbanda szerte a kontinensen. 

Az sem érdekli őket, hogy az euró­pai polgárok döntő többsége békét akar, egyáltalán nem akar meghalni az ukrán területi integritás megőrzése érdekében, és nem nézi jó szemmel életszínvonalának és jövője biztonságának állandó fenyegetését. De kit is érdekel ma már a demokrácia egykori bölcsőjében a választópolgárok véleménye?

Mutassuk meg, hogy vagyunk azért még jó néhányan, akik azonnal kiugrottunk a főzőléből, soha nem tekintettük az amerikai magánpénz-birodalom proxyháborúját Ukrajna területén a magunkénak, és kezdettől fogva követeljük az azonnali fegyvernyugvást, ami a béketárgyalások megkezdésének alapfeltétele. Ordenáré hazugság, hogy ez oroszpártiság lenne. 

Éppen ellenkezőleg, azt szeretnénk, ha az oroszok is belátnák, nincs olyan érdekük, amit csak további százezrek halála árán lehetne érvényesíteni. De az is vegyen vissza sürgősen felajzott hevületéből, aki szerint Oroszországot, ha kell, további, immár európai országok fiaiból álló hullahegyek árán, de mindenképpen le kell győzni.

A harcoló feleken kívül eddig is Európa szenvedte meg legjobban ezt a háborút. Ha életeket is feláldoz, földjére bombákat, rakétákat dobat, gyakorlatilag megsemmisíti önmagát, a birodalom sötét urai pedig röhögnek a markukba. Elég volt! Béke, béke, béke már! Legyen vége már!
Ne feledjük, még egy hétig kampány is van. Hamis próféták tucatjai hazudják a képünkbe, hogy ők sem akarnak háborút. De ordító ellentmondásban van sunyi szavaikkal az a tény, hogy akár szövetkezve, akár egymást is gáncsolva, szapulva, de mindahányan a mi megsemmisítésünkre törekednek. Politikailag, egzisztenciálisan mindenképpen, de nincsenek kevesen, akik egy jó kis lincseléstől sem riadnának vissza. Árokbetemetésről hadoválnak, de valójában arra gondolnak, bennünket kellene abba az árokba temetni. Gyülekező tehát, igazi békepártiak! Mutassuk meg erőnket olyan látványosan, hogy Brüsszelben és Washingtonban is görcsöljön be a halál kufárainak gyomra! Állítsuk szembe a fröcsögő gyűlölettel a cselekvő szeretetünket!
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (2. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A tabudöntő Hunnia emlékezete

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A radikalizmus nem szélsőségesség

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Nemzeti maximum vagy nihilizmus

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.