Szörnyű pusztítást végző drónok Kijevben, karácsonyozó gyerekeket megrémítő palesztinok, várost fenyegető vulkánkitörés – ezek voltak a hét videói!

E heti videós összeállításunkban helyett kapott a Kijev ellen nemrég intézett orosz dróntámadás, valamint az izlandi városokat fenyegető vulkáni aktivitás is. A cikkben megmutatjuk Szoboszlai Dominik West Ham elleni bombagólját, és az is kiderült, mit gondol róla Gary Neville, a nagy rivális Manchester United egykori legendája.

2023. 12. 23. 7:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Izrael-ellenes tüntetők rémisztgetik a Mikulásra váró gyerekeket: bevásárlóközpontokban tartanak Izrael-ellenes, palesztinpárti megmozdulásokat tüntetők, akik célzottan a karácsonyra vásárlókat akarják akadályozni, de megrémítik a gyerekeket is, akik arra várnak, hogy a Mikulással találkozhassanak.

Szörnyű pusztítást okoztak az orosz drónok Kijevben: Két ember megsebesült és több épület megrongálódott péntekre virradóra a Kijev ellen indított éjszakai orosz dróntámadásban – közölték az ukrán hatóságok. Az ukrán légierő jelentése szerint az ukrán főváros ellen ebben a hónapban ez volt a hatodik ilyen jellegű légitámadás.

Izland: vulkánkitörés fenyegeti a várost Drámai fordulatot vett egy délnyugat-izlandi vulkán működése, miután hétfőn késő este szabadjára engedte tüzes haragját, árnyékot vetve a régióra a hetek óta tartó fokozott földrengéses tevékenység után. Az ország meteorológiai hivatala riadót fújt és kitörésről számolt be, amely lávát és füstöt eregetett szét, veszélyeztetve egy közeli várost.

A Capitolium épületében több tucat palesztinpárti tüntetőt tartóztattak le az amerikai törvényhozás biztonságáért felelős rendőrök kedden.

Ha ligakupa, akkor Szoboszlai-bomba : gyönyörű góljával szerezte meg a vezetést a Liverpool a szürke West Ham United ellen az Angol Ligakupa szerdai negyeddöntőjében. A Vörösök a remek első félidős teljesítményükre a másodikban még rátettek egy lapáttal, végül 5-1-re intézték el a fővárosi vendégeiket, így bejutottak a legjobb négy közé a kupasorozatban.

Liverpool–Manchester United: A Liverpool a meccs másnapján korábban nem látott felvételekből állított össze videót, s ez újabb bizonyítékot szolgáltat Szoboszlai Dominik liverpooli népszerűségére.

Batman? Hannibal Lecter? A magyar származású gólvágó féltve őrzi titkát: már tíz gólnál jár a portugál labdarúgó-bajnokságban Gyökeres Viktor, a listavezető Sporting csatára. A magyar származású támadó kiváló formája mellett különleges gólörömével is felhívja magára a figyelmet. A mozdulat hátterét sokan próbálták megfejteni, de Gyökeres Viktor egyelőre féltve őrzi a titkát.

Teljesen elborult az edző agya a Real Madrid ellen: Szétrúgott egy ládát, majd saját csapata játékosát rángatta meg, miután az ellenfél gólt szerzett. Luis García valóságos ámokfutást rendezett az Alavés–Real Madrid spanyol bajnoki végén, miután a királyi gárda a 92. percben eldöntötte a meccset.

Borítókép: Orosz dróntámadásban megsérült lakását nézi meg egy nő egy kijevi lakóházban 2023. december 22-én (Fotó: MTI/EPA/Oleh Petraszjuk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.