Élő közvetítés
Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Menczer Tamás: Egy hazánk van, és ezt kell megvédenünk

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint van egy jó hír is a sok rossz között.

2024. 05. 22. 21:09
Budapest, 2024. május 9.
Menczer Tamás fideszes országgyûlési képviselõ, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) 2024. május 9-én. A cég új üzemet hoz létre pátyi telephelyén. A csaknem 1,8 milliárd forint értékû projektet az állam 620 millió forinttal támogatja, így elõsegítve tizenöt új munkahely létrejöttét.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Most rajtunk a sor. Nekünk egy hazánk van, nincs másik, és nekünk ezt kell megvédenünk – jelentette ki Menczer Tamás egy fórumon, amelyről videót osztott meg a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója jelezte: most nagy veszélyben van Magyarország, és nagy veszélyben van mindenki.

De ami a jó hír a sok rossz között, az az, hogy van nekünk egy békepárti miniszterelnökünk. Orbán Viktornak hívják

 – hangsúlyozta Menczer Tamás.

Ő nem kórházban fekszik, mint Szlovákia miniszterelnöke, akinek jobbulást kívánt, Orbán Viktor egészséges és erős.

Ő maradt az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök Európában

– mutatott rá a kommunikációs igazgató.

– Ő egy olyan miniszterelnök, aki mindig megvédte a magyar érdeket. Pedig rengeteg válsággal kellett és kell most is szembenéznünk: Covid, bevándorlás, gazdasági válság, energiaválság, háború, szankciók – sorolta. – Orbán Viktor most is meg tudja védeni a magyar érdeket, ha mellé állunk, és ha a magyarok ott vannak mögötte – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

– Kik jelentkeznek még az ország vezetésére, és kik jönnek elő még jó ötletekkel?

Hát ismerjük őket jól. Az országromboló óbaloldal, meg ez az újbaloldal, családromboló, narcisztikus, önimádó figurák, ilyen politikai kalandorok

– emlékeztetett Menczer Tamás, és feltette a kérdést:

Rájuk bízzuk az országunkat, a hazánkat?

A kommunikációs igazgató szerint Orbán Viktor mellé kell állni, és minél több embernek el kell mennie június 1-jén a békemenetre, aztán majd 9-én a választásra, ahol meg lehet mutatni az erőt és meg lehet védeni Magyarország békéjét és biztonságát.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.