időjárás 7°C Gábor , Karina 2023. március 24.
logo

Best of Bond Symphonic-show a Sportarénában

Hatvan évvel ezelőtt csendült fel először az ikonikus Bond-főcímzene, hiszen 1962. október 5-én mutatták be az első James Bond-filmet, a Dr. Nót. A kerek évforduló alkalmából március 19-én, 19 órától a Papp László Budapest Sportarénában a Budapesti Operettszínház szólistái, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a legnagyobb Bond-filmslágerekkel idézik meg a 007-es titkosügynök világát.

Best of Bond Symphonic-show a Sportarénában

Papp László Budapest Sportaréna
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-best-of-bond-symphonic-budapest-papp-laszlo-sportarena-1310583/performance.html Jegyrendelés

A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös eseménye a Danubia Zenekar közreműködésével. A nagyszabású koncerten Tassonyi Zsolt, az Operettszínház fiatal karmestere vezényel, a műsorvezető pedig Kautzky Armand színművész lesz, akit a hazai nézők James Bond magyar hangjaként is ismerhetnek.

Goldfinger, Diamonds are forever, The spy who loved me, Live and let die, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty's secret service, From Russia with love, Goldeneye, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket az Operett Színház művészei adnak elő, hogy elröpítsenek minket képzeletben a film jeleneteibe.

Jegyvásárlás: ITT

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest Stefánia út 2.)