idezojelek

Kiderült Donáth Anna szörnyű titka, így tört a saját hazájára

Szégyen!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Momentum elnökérül kiderült ismét, hogy a saját hazája ellen dolgozik Brüsszelben. Ráadásul saját maga árulta el szörnyű tettét egy Facebook-posztjában, ami tovább rontja a helyzetet, hogy még büszke is rá:

Orbán Viktor ügyeskedéseire és zsarolásaira készül válaszolni az Európai Parlament. Több képviselőtársammal közösen öt frakció nevében nyújtottunk be határozati javaslatot, ami kikényszerítheti a bizottságból a jelenleginél határozottabb és keményebb fellépést a korrupt és Európa-ellenes kormányzattal szemben. (…) Ez a határozati javaslat tovább korlátozhatja Orbán Viktor mozgásterét, és azzal a reménnyel tölt el minket, hogy egy jövőbeni kormányváltás esetén a magyar uniós források még lehívhatók lesznek, és nem kerülnek a fideszes oligarchák dubaji vagy kajmán-szigeteki bankszámláira.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismerjük pontosan a Momentum hazai és brüsszeli ténykedését. Az itthoni csapat nagyon erős brigád. Egyikük rendszerint kinevetteti magát a hozzászólásaival a parlamentben, a másikuk pedig a haját szagolgatva elmélkedik a nagy semmin. A brüsszeli előretolt helyőrségük pedig azon ügyködik nap mint nap, hogy lejárassa saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcol, hogy még csak véletlenül se kapja meg Magyarország a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen.

„Donáth Anna igazi dollárbalos tempóban megint megtámadta saját hazáját” – jelentette ki Hollik István a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője a momentumos politikus azon véleményére reagált így, miszerint a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrejötte sérti a szabad választások elvét.

Kedves képviselő asszony! Az sérti a szabad választások elvét, hogy önöket szőröstül-bőröstül, gyurcsányostul megvették kilóra külföldről” – fogalmazott Hollik István. Hozzátette: „úgy indulnak választásokon, hogy nem urai önmaguknak. Ezért nem a hazájukért dolgoznak, hanem a finanszírozóiknak.”

Tiszta, világos beszéd.

Akárhogy is szépítjük, aki a saját országa és a saját népe ellen dolgozik, az bizony hazaáruló.  Hatalmas szégyen, hogy ide jutottunk. Nincs mese, le kell csapolni a brüsszeli mocsarat!

Borítókép: Donáth Anna (Fotó: Genevieve Engel) 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.