idezojelek

Tüttő Kata súlyos hibát vétett, sokba fog ez kerülni Gyurcsányéknak

Eljárt a szája.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A KlikkTV Tíz című műsorának volt a vendége Tüttő Kata MSZP-s főpolgármester-helyettes, az MSZP–DK–Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje, aki többek közt azt a badarságot állította, hogy a kormány direkt nem akarja hazahozni a brüsszeli pénzeket:

„Orbán haza tudná hozni a forrásokat, de nem akarja, nem érdeklik az önkormányzatok, soha nem is érdekelték. Semmi mást nem csinált, mint ezt a szférát – függetlenül attól, hogy fideszes a polgármester vagy sem – apránként kiszárította. Csak mi hangosak vagyunk és ellenállunk.”

Szépen vagyunk! Tüttő állításával szemben az az igazság, hogy a Brüsszelbe küldött baloldali képviselők gátolták napról napra a hazánknak járó EU-s pénzek hazahozatalát. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője korábban lapunknak a következőket mondta el erről:

„A dollárbaloldal pártjai között igen nagy a versengés azért, hogy ki tudhatja magáénak a Magyarországnak járó uniós források felfüggesztésének kétes dicsőségét. Még tavaly áprilisban Gyurcsány Ferenc, illetve Molnár Csaba DK-s EP-képviselő is azzal dicsekedtek, hogy gátolják a pénzek kifizetését, utóbbi egyenesen hazafias kötelezettségének nevezte ezt. Most pedig az Action for Democracy jóvoltából a Karácsony Gergely-féle Budapestről derült ki, hogy lobbizott a pénzek ellen. Úgy tűnik, hogy a dollárbaloldal szereplői valóban ettől remélnek népszerűséget az ellenzéki keménymagon belül, ezért is igyekeznek egymást túllicitálni".

Ennyit Tüttő Kata hitelességéről.

A szocik régi-új favoritja korábban többször kiverte már a biztosítékot az embereknél, először akkor, amikor a válság kellős közepén, 2021-ben a saját közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy a milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta nyaraláskor. Majd azzal hívta fel magára a figyelmet, szintén közfelháborodást keltve, hogy spórolásra, egészen pontosan kevesebb autózásra kérte a budapestieket, miközben ő maga is rendszeresen így közlekedik. De volt, hogy rúdtáncmutatvánnyal szándékozott elkápráztatni a szavazókat, ez a kétes teljesítménye be is került a legnépszerűbb rá irányuló Google keresésekbe is, amit büszkén mutogatott. 

Miután a szocik lepaktáltak a DK-val, Tüttő meggondolatlan nyilatkozatai könnyen lehet, hogy sokba fognak kerülni Gyurcsányéknak.

Borítókép: Tüttő Kata (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.