Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

idezojelek

Kiderült Pressman féltve őrzött titka

A saját vacsorája buktatta le.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Az influenszerek nagyon fontos közéleti szereplőkké váltak az elmúlt időszakban. Mint ismert, Pressmannél vendégeskedett ennek a társaságnak a színe-java. Ez nem volt véletlen, mert a nemzetközi baloldal felismerte, hogy miként tudja felhasználni ezeknek az embereknek a népszerűségét. Ebben élen járt az amerikai nagykövet. Ő már korábban elkezdte magához édesgetni a nagy nézettségnek örvendő influenszereket és népszerű közéleti figurákat. Ezekről a találkozókról pont az egyik népszerű youtuber, Dancsó Péter, az RTL korábbi sztárja, a Videómánia csatorna tartalomkészítője rántotta le a leplet. Azt nem tudhatjuk pontosan, hogy mi történt ezeken a beszélgetéseken, annyi azonban bizonyos, hogy Dancsó Péter a videójában beszámolt arról is, hogy őt is próbálták befűzni, és hogy lassan már alig vannak olyan tartalomgyártók, akik nem álltak be ebbe a – ahogy fogalmaz – „belpesti szektába”. Érdekes volt látni egy korábbi széderesten egymás mellett üldögélni Nagy Ervint és a jobbikos Gyöngyösi Mártont is.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most ismét vacsorát adott Pressman, ezúttal a Pride volt az apropó. A vacsorára pedig Osváth Zsolt, Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó műsorvezető és Oláh Ibolya énekesnő is elfogadta a meghívást.

„Megtiszteltetés Danielnek és nekem, hogy prominens szövetségeseinket és szószólókat üdvözölhettünk rezidenciánkon vacsorára és beszélgetésre a Budapest Pride kezdetének alkalmából” – írta az X-en az amerikai nagykövet.

Ez a mondat, ha csak felületesen nézzük, akkor csupán egy köszönetnyilvánítás, de ha jobban megnézzük, Pressman úr elárulta saját magát. Már a meghívottakat prominens szövetségeseinek és szószólóknak nevezte a posztban. A titok nem titok többé: aki megfordul Pressman vacsoráján, az bizony a szövetségese, szószólója. Így már mindenki előtt tiszta a kép, így kell megítélnünk és olvasnunk ezeknek az embereknek a megnyilvánulásait. A függetlenség hamis álarca most már végérvényesen lehullott.

Thank you, Mr. Pressman!

Borítókép: David Pressman (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Üdvözlet Orwell állatfarmján!

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Pánikba estek a balliberális oldalon

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (2. rész)

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Eltűnt keresztyének nyomában

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.