Dzsudzsák Balázs a válogatottságról: Nem akartam lavinát elindítani

A 35 éves középpályás reményei szerint összejöhet neki a búcsúmérkőzés, de nem ez motiválja.

Magyar Nemzet
2022. 08. 01. 7:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB I nyitó fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén az utolsó percekben pontot mentő Debrecen 2-2-t játszott Kisvárdán. A DVSC csapatkapitánya, remekül játszott, gólt is lőtt, s a 35 éves középpályás a találkozó után az M4 Sport kamerája előtt kitért arra is, hogy a múlt héten egy szurkolói ankéton elárulta, ígéretet kapott arra, hogy újra pályára léphet a válogatottban. Ezzel kapcsolatban most árnyaltabban fogalmazott.

– Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál, hanem hogy maradandót alkossak és hű legyek Debrecenhez, a szurkolók pedig lássák rajtam, kapitányként küzdök, ez a minimum. Nagyon jól érzem magam, remek felkészülésen vagyok túl, érzem magamban a dinamikát, örülök, hogy visszakerültem középre, próbálok hasznára válni a csapatnak – fogalmazott Dzsudzsák Balázs.

A magyar labdarúgó-válogatottban a legtöbbször szereplők listáján Dzsudzsák és Király Gábor holtversenyben vezet 108 mérkőzéssel.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs remekül játszott a Kisvárda ellen (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Czinege Melinda)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.