Ronaldo szaúdi cipője ettől különleges, közelről kell megnézni + videó

Azt a szó szoros értelmében nem mondhatjuk, hogy Cristiano Ronaldo megtalálta a góllövő cipőjét, mert a szaúdi al-Nasszr csapatában a helyi bajnokság legutóbbi fordulójában fejessel vette be az al-Raed kapuját. De Ronaldo cipője így is figyelmet kapott.

2023. 05. 01. 9:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három kínos meccs után, amelyeken az al-Nasszr még gólt sem szerzett (0-0, 0-2, 0-1), s kiesett a helyi Király-kupa elődöntőjében, a múlt hét végén csapata a szaúdi bajnokságban hazai pályán 4-0-ra legyőzte az al-Raedet, az első találatot pedig az ötszörös aranylabdás szerezte. A 38 éves portugál klasszisnak csapata második góljában is szerepe volt, s az egész mérkőzésen jól játszott.

Ronaldo
Ronaldo újra eredményes volt Forrás: Twitter/ALNassr

Ronaldo a bajnokságban tizenkét meccsen tizenkét gólnál jár, most újra a játékával került a középpontba, nem a hisztizésével és a botrányos viselkedésével. A Twitteren az egyik rajongói csatornája pedig ma két közeli képet is megosztott a futballcipőjéről. Láthatjuk rajta a védjegyének számító CR7-t, a portugál színeket, s ha figyelmesen megnézzük, még mást is, a gyermekei nevét.

Ronaldo és a családja

Cristiano Ronaldo és élettársa, Georgina Rodríguez öt gyermeket nevelnek együtt: a tavaly áprilisban született Bella Esmeralda mellett Alana Martinának a spanyol modell adott életet, Cristiano Ronaldo Juniornak, Mateónak és Eva Mariának pedig béranya.

Forrás: Twitter/TCR.

 

Forrás: Twitter/TCR.

Egy bűbájos fotó a legkisebb gyermekről, Bella Esmeraldáról:

Forrás: Instagram/Cristiano

Ez pedig Cristiano Ronaldo tizenkettedik találata a bajnokságban:

Borítókép: Cristiano Ronaldo a légtér ura (Forrás: Twitter/ALNassr)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.