Luka Modriccsal épülhet tovább az „új Barcelona”

Luka Modric olyan helyzetben találta magát, ami a beszámolók szerint egyáltalán nincs ínyére. A veterán középpályás egyre többször találja magát a kispadon a Real Madridnál, ehhez pedig nem szívesen szokna hozzá. Modricnak az Inter Miami nyújthatna mentőövet, mert a társtulajdonos David Beckham, és a floridaiak legfényesebb csillaga, Lionel Messi is szívesen látná őt a csapatnál.

2023. 10. 02. 17:27
LaLiga - Atletico Madrid vs Real Madrid Luka Modric
epa10881568 Real Madrid's Luka Modric (C) in action during the Spanish LaLiga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, 24 September 2023. EPA/Rodrigo Jimenez Fotó: Rodrigo Jimenez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madridnál hemzsegnek a jobbnál jobb középpályások, ez pedig óhatatlanul is azzal jár, hogy néhányan közülük kiszorulnak a csapatból. Ez egyre többször esik meg a királyi gárda korábbi oszlopos tagjával, Luka Modriccsal is. A horvát középpályás a Real legutóbbi két bajnoki mérkőzését a kispadról nézte végig, ami hosszú, 2012 óta tartó madridi pályafutása során korábban mindössze az első idényében fordult elő vele. Egyébként pedig a La Ligában az eddigi nyolc forduló alatt csak kétszer volt a kezdő tizenegy tagja, eddig összesen 206 játékperce van.

A jövő csapatát pedig már semmiképp sem a 38 éves játékosra építik, ezt Modric is jól tudja, ennek ellenére a nyáron érkezett szaúdi és amerikai ajánlatokra egyaránt nemet mondott. A spanyol Cadena SER rádió viszont úgy értesült, hogy a világbajnoki ezüstérmes futballista David Beckhammel, az Inter Miami társtulajdonosával szóba elegyedett az esetleges átigazolásáról, amire 2024 januárjában, esetleg nyarán kerülhetne sor – jövő júniusban jár le a középpályás szerződése a spanyol klubnál. Modricot pedig nemcsak Beckham várná tárt karokkal Floridában, hanem is, ahol így az eddigi mini-Barcelona (Sergio Busquets és Jordi Alba is a csapat tagja) a Real Madrid egy legendájával egészülhetne ki.

Borítókép: kevesli a játékperceit Real Madridnál ebben az idényben (Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez)

 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.