Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Jó hír a magyar válogatott szélsőjéről, aki Svájc ellen nagyon hiányzott

A magyar labdarúgó-válogatott két sérült játékosa, Loic Nego és Callum Styles továbbra is külön készül, de vasárnap már labdával edzettek. Korai lenne elkiabálni, de Németország ellen talán már pályára léphetnek. Különösen Nego játékára lenne szükség, mert nagyon hiányzott a csapatból a Svájc elleni első Európa-bajnoki meccsén.

2024. 06. 16. 17:25
Loic Nego
Loic Nego jókedvűen edzett vasárnap a magyar válogatott németországi bázisán, Weiler im Allgäuban Fotó: Nemzeti Sport /Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott vasárnapi tréningre többen – köztük a csapatkapitány is – kerékpárral érkeztek. Miként a mérkőzések utáni napon általában azok, akik előző nap sokat játszottak, regenerációs munkát végeztek. A többiek viszont igencsak intenzív, gyors, rövidpasszos játékot gyakoroltak a foglalkozás nyilvános részében, de ebben sem Callum Styles, sem Loic Nego nem vett részt.

Loic Nego, Callum Styles, magyar válogatott, labdarúgó Európa-bajnokság, foci eb 2023
Nego itt még futócipőben, de később stoplist is húzott az edzésen. Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós

Nego még Írország, Styles pedig az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg, amelyen kisebb izomfáradtság miatt egyébként Szoboszlai is cserét kért.

Mindenképpen előrelépés, hogy vasárnap Nego és Styles már nem csak kocogott és erősített, labdával is gyakorolhatott.

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar válogatott szerdán 18.00-tól a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző Németország ellen Stuttgartban folytatja szereplését az Európa-bajnokságon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.