Erre a meccsre három csapat állt ki, Ronaldo morcos lett

Ez eddig az öngólok és a „betolakodók” Európa-bajnoksága. Az F csoport szombat esti mérkőzésén, a török–portugálon mindkettőből kijutott. Cristiano Ronaldo olykor morcosan, máskor vigyorogva fogadta az újabb meglepetéseket.

2024. 06. 22. 21:09
Cristiano Ronaldo talán éppen azt mutatja, merre kell elhagyni a pályát
Cristiano Ronaldo talán éppen azt mutatja, merre kell elhagyni a pályát Fotó: AFP/NurPhoto/Andrzej Iwanczuk
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mintha nem állt volna jól a portugál válogatott a Törökország elleni csoportmérkőzésen, de azért az ellenfél egyik játékosa is besegített nekik. Samet Akaydin a 28. percben 2-0-ra növelte a luzitánok előnyét, amikor hazaadta volna a labdát, csak azt nem észlelte, hogy közben a kapusa kifutott. A török védőé már a hatodik öngól volt a németországi Európa-bajnokságon , így a góllövőlista élén is „az öngól” áll Jamal Musiala, Georges Mikautadze, Ivan Schranz vagy éppen Cristiano Ronaldo helyett.

Nem ez volt az egyetlen furcsaság az F csoport egyébként 3-0-s portugál győzelemmel zárult meccsén. Mondhatni egy harmadik csapat is kiállt a pályára, vagy inkább befutott, hiszen rengeteg olyan szurkoló jelent meg a gyepen, akinek egyébként semmi keresnivalója sem lett volna ott. Többen is eljutottak Cristiano Ronaldóig, természetesen szelfit kértek tőle, de volt olyan is, aki a nyakába csimpaszkodott.

Ez gyakori probléma az Eb-n, sok rajongó nehezítette már meg a biztonsági személyzet életét.

Cristiano Ronaldo néhány betolakodónak jobban...
Cristiano Ronaldo néhány betolakodónak jobban... Fotó: AFP/Anadolu/Emin Sansar
Másoknak kevésbé örült
Másoknak kevésbé örült Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/Friso Gentsch

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.