Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Sok magyar szurkoló nyert Marco Rossi csapatának vereségével is

A Szerencsejáték Zrt. közzétette, hogyan alakultak a Tippmixen a fogadások az Európa-bajnokság első két napja után. Bár Szoboszlai Dominikék az első csoportmeccsükön 3-1-re kikaptak a svájciaktól, így is sok magyar szurkoló nyert.

2024. 06. 16. 10:46
Varga Barnabás szerezte válogatottunk első gólját az Eb-n Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott 3-1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot Svájc ellen, azonban a második félidőben voltak biztató jelek csapatának játékában. S bár Szoboszlai Dominikék kikaptak, sok fogadó nyert a Tippmixen. Akadt olyan, aki 2-es kötéssel, 430 forintos téttel csaknem kétmillió forintot nyert, 4500-as eredő szorzót összehozva.

Szoboszlai, Gulácsi és Orbán az első sorban (Fotó: Mirkó István)

A várakozásoknak megfelelően az Eb első napjaiban messze a Magyarország–Svájc találkozó volt a legnépszerűbb mérkőzés a fogadók körében a Tippmixen és a Tippmixprón. Szoboszlaiék azonban nem kezdtek jól, már az első félidő után 2-0-s hátrányban voltak. A második játékrészben aztán magára talált a csapat, Varga Barnababás révén szépített, de az egyenlítés nem sikerült, a végén pedig még egy gólt szerzett Svájc, így 3-1-re nyert. A végkimenetelre érkezett tippek húsz százaléka lett helyes 2,30-as záró szorzóért. Akik eltalálták, hogy Varga kezdőként betalál, 3,80-as oddsnak örülhetettek.

Varga gólja, Szoboszlai gólpassza, Gulácsi védései

Ez a gól a fogadóknál azért is volt fontos, mert így két rendkívül népszerű fogadási piacnál is rengeteg tipp vált nyertessé, a „mindkét csapat szerez gólt”, illetve a „mindkét csapat szerez gólt + gólszám 2,5” soroknál; s előbbinél 99 százalék, utóbbi esetében 95 százalékban voltak jók a tippek 2,06-os és 2,87-es nyereményszorzóért. Közel 100 százalékos találati arányt hozott a meccshez kapcsolódóan a Tippmixen a „lesszám 2,5” fogadási sor, valamint a „mindkét félidőben több, mint 1,5 gól lesz?” opció is, előbbinél a helyes tipp 1,20-as („több, mint 2,5”), utóbbinál az „igen” kimenetel 6,50-es oddsot jelentett.  Az Eb-n bemutatkozó és nagyon népszerű piac volt a „magyar kapus(ok) védéseinek száma 3,5” soor. négy védést mutatott be, így a helyes kimenetelt („több, mint 3,5”) eltalálók 2,05-ös oddsnak örülhettek. 

A kiemelkedő oddsokat keresőknek sem kellett csalódniuk, igen szép számban voltak nyertes fogadások, ugyanis például arra, hogy a mérkőzésen legalább négy gól lesz, 4,25-ös volt a záró odds, 86 százalékos találati arány mellett, de gólpassza a találkozó kezdete előtt akár 5,75-ös oddsért is fogadható volt. Érdekesség, hogy a Liverpool magyar középpályása volt a legnépszerűbb választás a „gólpasszt ad?” fogadási piac esetében.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.