A csapattársának nagyon elege van Harry Kane mesterhármasaiból

Harry Kane a Bayern Münchennél is olyan sebességgel termeli a gólokat, mint azt a Tottenham Hotpsurnél tette. Az angol csatár kedden négyszer vette be a Dinamo Zagreb kapuját a Bajnokok Ligájában, amit egyik csapattársa, Michael Olise nem nézett jó szemmel.

2024. 09. 18. 16:58
Bayern Munich v Dinamo Zagreb - UEFA Champions League Harry Kane teljesítményétől nincs mindenki elájulva
Harry Kane teljesítményétől nincs mindenki elájulva Fotó: AFP/NurPhoto/Ulrik Pedersen
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry Kane már a Premier League-ben is ontotta a gólokat, aztán a Németországba való költözése után is folytatta jó szokását. Harminchat találatával ő lett a Bundesliga gólkirálya az előző idényben, és az új szezont is hasonló lelkesedéssel kezdte. A német ligában három forduló után négy gólnál és két asszisztnál jár, ezekből hármat, illetve egyet a Bayern München legutóbbi, Holstein Kiel elleni bajnokiján jegyzett. Majd következett a kedd este, a Bajnokok Ligája első játéknapja, és Kane még a szombati teljesítményére is rápakolt egy lapáttal: négy gólt rámolt be a Dinamo Zagreb kapujába a 9-2-es kiütés alkalmával.

Bayern Munich v Dinamo Zagreb - UEFA Champions League
Michael Olise nem bánná, ha Kane visszavenne a tempóból
Michael Olise nem bánná, ha Kane visszavenne a tempóból Fotó: AFP/NurPhoto/Ulrik Pedersen

Ha azt gondolnánk, hogy a müncheni csapattársai örömmel figyelik az angol klasszis parádéját, nagyot tévednénk. A nyáron a Crystal Palace-tól a bajorokhoz igazoló Michael Olise üzente meg Kane-nek, hogy elege van már a mesterhármasaiból (vagy éppen jelen esetben a mesternégyesből).

A futballisták szokásához híven a 31 éves támadó is eltette magának a sikert hozó labdát, amit harmadik gyermekének szánt ajándékba. Csakhogy először aláíratta a labdát a csapattársaival, és Olise-nek éppen ez megy az agyára. 

„Megint, tesó, ne már” – szólt a szívből jövő üzenet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.