idezojelek

Gerincet sem visel

Jámbor személye összefonódik az elmúlt napokban Budapesten randalírozó radikális antifasiszta hálózattal.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Boldogult Vlagyimir Iljics Lenin lapjának és mozgalmának nevét viseli az a Szikra Mozgalom, amely élén a sokoldalú Jámbor András Párbeszéd-politikust találjuk. Ő hívta életre a Mérce.hu-t és annak antifa­blogját, a Tett.Mérce.hu-t, sőt darabig azok főszerkesztőjeként hirdette az igét. Mi is írtunk a zavaros szikrásokról, legutóbb akkor, amikor egy kaszinót látogattak meg – igaz, csak a létesítmény bejáratáig mentek, oda is csak azért, hogy világgá ordíthassák javaslatukat: „Vesszenek a gazdagok!” (Látogatásuk nem volt túl sikeres, a haragvó ifjakat, Jámborral az élen, eltángálták a biztonsági emberek.)
A PestiSrácok.hu kedden tényfeltáró riportban mutatta be, hogy 

Jámbor személye összefonódik az elmúlt napokban Budapesten randalírozó radikális antifasiszta hálózattal. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ő toborozta a résztvevőket, és ő közölte azokat az uszító cikkeket is, amelyek erőszakra buzdítottak. (Például egy bizonyos Szijártó Imre 2020-as vérgőzös irományát, amely szerint a nácik ellen megengedett az erőszak – hogy ki a náci, azt természetesen a Szijártók, Jámborok döntik el.)
Bár Jámbor András kézzel-lábbal tiltakozik, hogy semmi köze nincs az antifa támadókhoz („Aki ismeri az én munkásságomat vagy a Szikráét, az tudja, hogy elítéljük az erőszak minden formáját stb.”), ez csak arra bizonyíték, hogy Jámbor nemcsak hazudós, de gerincet sem visel. 

Kiderült ugyanis, hogy közvetlen segítője az a nő, akit a négy gyanúsított egyikeként elfogtak, majd letartóztattak a viperás terroristák közül. 

D. Krisztina lelkes „Jámbi-rajongó”, naponta osztja a csöves külsejű Jámbor bejegyzéseit, emellett ott hangoskodott a kaszinó előtt ordítozó demagógok között is. Elvtárs.

Borítókép: Jámbor András, a Párbeszéd parlamenti képviselője (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.