Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

idezojelek

Beszóltak Gyuláról

A Gyurcsány Ferencről készült legfrissebb felvételeken egy fáradt, gondterhelt ember néz ránk.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
2024. 06. 18. 5:01
Fotó: Ladóczki Balázs

A Gyurcsány Ferencről készült legfrissebb felvételeken egy fáradt, gondterhelt ember néz ránk. Jó, jó, ő sem lett fiatalabb (Trianon katasztrófanapján, június negyedikén töltötte be a hatvanhármat), de ez a hervadt ábrázat valahogy nem illik bele a vezér megszokott portréiba. Például amelyen esztendeje még ekképp lelkendezett a Spirit FM riporterének: „Az unió azt mondta, hogy akkor kaptok pénzt, ha felszámoljátok a NER-t. Csak ez bele van öltöztetve egy ilyen jogi köntösbe. […] Őszintén szólva nagyon sokat dolgozunk ezen.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Hol van az már… Több elemző is felhívja a figyelmet, Láriferin az elbukott választások óta mutatkozik a letörtség. Mint a bili füle.

 Nyilván az sem tett jót szegénynek, hogy párja, uniós Klárika is bejelentette, véget vet árnyékkormánya bábjátékának. Game over. (Pedig mekkora hévvel mondta Gyurcsányné: „Az, amit én tudok, amit én képviselek, amit én nyújtani tudok, arra ennek az országnak szüksége van.” Erre most kiderült, még sincs.)
Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik…

Ráadásul minap – ami még sosem fordult elő – már a párton belülről is beszóltak a vezérnek.

 Bizonyos Leel-Őssy Gábor, a DK egyik alapítója, volt gyulai képviselőjelölt lényegében elküldte „emlékiratokat írni”. (Ez különösen érzékenyen érinthette a szemkilövőhegyit, mert 2010-ben itt, Gyulán alapították a Demokratikus Koalíciót. Most viszont Békés vármegye második legnagyobb városában egyetlenegy képviselőjelöltet sem tudtak állítani az önkormányzati választásra, mind a kilencet elhajtották.)
Azért csak óvatosan a temetési szertartással! Gyurcsány élt, él, túlél.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.